Dezvaluiri in exclusivitate la Teo Show despre Ionut Iftimoaie! Habar n-aveai ca a jucat intr-unul din cele mai bulversante filme de la Hollywood

Autor: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:12

Burscu a dezvaluit in cadrul emisiunii Teo Show ca Ionut Iftimoaie a jucat in "Patimile lui Hristos", celebrul film regizat de Mel Gibson.

Ionut Iftimoaie trebuia sa il interpreteze rolul lui Isus din filmul "Patimile lui Isus", regizat de Mel Gibson, insa celebrul actor nu l-a mai distribuit in rolul principal deoarece era prea musculos, iar Isus era destul de firav. Asa ca, Ionut a fost dublura actorului Jim Caviezel, cel care l-a interpretat pe Isus in pelicula in care a jucat si celebra actrita romanca Maia Morgenstern.

In scenele in care Iisus trebuie sa poarte crucea, actorul principal este inlocuit de catre Iftimoaie.

El trebuia sa fie si cel care apare pe cruce, insa Mel Gibson a dezvaluit ca romanul era prea musculos pentru a fi folosit in acea scena. Vezi mai multe detalii in materialul video alaturat!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO137633##