DEZVALUIRI in PREMIERA. Madalin Ionescu si Adi Minune au fost CERTATI in timpul scandalului mediatic cand fiica manelistului a plecat de acasa

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:35

Madalin Ionescu si Adi Minune nu au mai discutat dupa declansarea scandalului mediatic dupa ce fiica manelistului a plecat de acasa.

O interventie in direct la WOWbiz in care Carmen, fiica cea mare a lui Adi Minune explica in urma cu cateva luni, in plin scandal mediatic, ca este bine la munte cu iubitul dand mai multe detalii despre relatia cu prietenului ei. Atunci, Adi Minune s-a suparat foarte tare pe Madalin Ionescu. Cantaretul ar fi preferat ca prezentatorul WOWbiz sa ii ceara permisiunea de a difuza interventia in direct la fiicei sale.

In editia de astazi, cei doi prieteni si-au vorbit pentru prima data dupa mai multe luni. Au ingropat securea razboiului!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.