Dezvaluiri incendiare despre activitatea Andreei Marta ca prostituata! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 sep 2021, 05:00

Andreea Marta a fost arestata alaturi de sora ei si inca un barbat, deoarece ar fi condus o retea de prostitutie si pproxenetism.

 Culmea este ca si ea si-ar fi vandut trupul alaturi de acolitele sale, intr-o excursie exotica. In luna august 2010, inculpata (Manta) i-a propus unei tinere o excursie platita de un barbat. Andreea Marta i-a primis acesteia ca va primi 500 euro pe zi si a mentionat ca pe numit il cunoaste deja si ca totul va fi bine. Fata a fost de acord cu propunerea, iar în ziua plecarii s-a dus cu bagajele acasa la Andrea, unde s-a întâlnit cu aceasta si cu o alta fata.
În aeroport au fost asteptate de doi barbati si un al treilea care a sponsorizat plecarea. Andreea a fost în camera cu cel care a sponsorizat plecarile, iar ceilalti doi barbati în camere diferite. Andreea a întretinut raporturi sexuale cu sponsorul.( SURSA TRIBUNALUL BUCURESTI)

Tot în anul 2010, invinuita a fost anuntata despre organizarea unei petreceri. Si a fost intrebata daca poate sa mearga si ea.
A plecat împreuna cu o alta fata la locatie si a ajuns undeva la o ferma, unde au si fost cazate. In acea locatie erau si alte fete pe care nu le cunoastea. Tanara invinuita a înteles ca fusese organizata o partida de vânatoare, de acest lucru se ocupase un tip, iar participantii erau cetateni straini. Pentru întretinerea unui raport sexual cu unul dintre cetatenii respectivi, se platea suma de 300 de euro/zi.
SURSA :TRIBUNALUL BUCURESTI

Cu acea ocazie atât Magdalena cât si Andreea i-au spus ca vor pleca împreuna si tot atunci a observat ca Magdalena, sora Andreei. discuta pe un ton rastit cu ea, tipa la aceasta si parea ca îi dicteaza ce trebuie sa faca. SURSA:TRIBUNALUL BUCURESTI.

Avocatul aduce in vizor insa o a patra persoana. Zilele urmatoare Andreea Marta va afla daca ramane in inchisoare