DEZVALUIRI INCENDIARE facute de Bianca Dragusanu in timpul pauzelor publicitare

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:51

Bianca si-a dat seama ca nu il mai doreste pe Cristea si acum regreta toata aventura avuta. Ea incearca din greu sa ii recastige increderea sotului ei.

Nici Victor nu este indiferent. El a certat-o pe parcursul emisiunii pentru detaliile pe care vedeta le-a impartasit.


"Ma cearta ca dau prea multe detalii. Victor ma cearta chiar si acum. Mama nu se baga, nici parintii lui nu se baga. Eu in momentul in care am intrat in normalitate, eu nu am mai stiut cum sa ma comport. Am inceput sa fiu bulversata. Cand au inceput sa mi se intample lucrurile astea firesti, normale, bune, nu am stiut cum sa le iau. 

Toata ziua sufera ca l-am dezamagit, i-am pierdut incredere, nu i-am pierdut iubirea. Adi la Paris m-a cerut de nevasta. Am avut o discutie. A trebuit sa imi dau lovitura de gratie, finala, ca sa imi dau seama ce fel de om este Adi. Ce asteptari am din partea unui om care 4 ani de zile m-a inselat. Eu mi-am dorit sa cred ca s-a schimbat. Cred ca are o problema.
Sunt singura femeie pe care a iubit-o in mod real."
, a povestit Bianca.

In pauzele publicitare ale emisiunii WOWbiz, Bianca Dragusanu s-a manifestat altfel si a dezvaluit cateva lucruri pe care nu le spusese in fata camerelor de filmat. Bianca Dragusanu a marturisit ca Adrian Cristea a cerut-o in casatorie pe parcursul vacantei la Paris.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.