Dezvăluiri incredibile! Motivul pentru care Robi ar fi sunat-o pe Teodora! Aflați ce se va întâmpla în ediția de marți, 8 octombrie, din „Casa iubirii”, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Ghita

Robi ar fi încercat să ia legătura cu Teodora în afara emisiunii

Sursa: Captură KANAL D

Marți, în „Casa iubirii”, Patrick va aduce în discuție un subiect viral în mediul online, care îi are în centru pe Teodora și pe Robi. Acesta din urmă ar fi sunat-o pe tânără în timp ce se afla în camera de hotel, în afara filmărilor.

Pe lângă situația cu Robi și Teodora, în „Casa iubirii” Gagea și Robi vor fi foarte apropiați de Virginia. Gagea va fi foarte tandru cu ea, iar Robi o va invita în camera roșie, la doar o zi după ce a încheiat cunoașterea cu Teodora.

Robi ar fi sunat-o pe Teodora

În timpul conexiunii dintre casa băieților și casa fetelor, Patrick va aduce vorba despre un filmuleț viralizat în mediul online, în care Robi o sună pe Teodora, ceea ce nu este permis, conform regulamentului emisiunii: „Au

apărut în mediul online niște videoclipuri cu Teodora din camera de hotel, lucru care îl implica și pe Robi, deoarece acolo, la un moment dat, pe telefon a apărut o situație cum că tu ai fi sunat-o pe Teodora, Teodora având telefonul în pat”.

În momentul în care Patrick va începe să discute despre respectivul videoclip, Robi va lua toată vina asupra lui și își va găsi cu greu cuvintele: „Teodora nu are nicio vină, pur și simplu...

Nici nu știu cum să spun”.

Ulterior, acesta o va chema pe Virginia în camera roșie, gest care îi va uimi pe toți, inclusiv pe Andreea Mantea, care îl va întreba de ce a făcut această alegere. 

Urmăriți momentul în materialul video de mai jos:

Citește și: Robi, hotărât să încheie cunoașterea cu Teodora! „Mi-e ciudă că nu face ceea ce simte”. De ce a adoptat concurenta de la „Casa iubirii” această atitudine

Andreea Mantea: „De ce Virginia în camera roșie?”.

Robi: „Mă simt confortabil cu Virginia”.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

Teodora nu va părea deloc deranjată de gestul lui Robi: „Mă bucur că a chemat-o pe Virginia și că se simte bine cu ea”.

Gagea se apropie tot mai mult de Virginia

De asemenea, Gagea își va îndrepta, și el, atenția către Virginia, la scurt timp după despărțirea de Alexandra. Antoni va intui că acesta îi face avansuri șatenei, așa că îi va atrage atenția Alexandrei, în acest sens.

Antoni: „Gagea de două zile tot are glume cu Virginia și glume cu o tentă, chit că sunt numai glume. Cum te simți, Alexandra?”.

Alexandra: „Nu pot să zic că nu mă deranjează, dar, atâta timp cât știu de ce o face, nu aș vedea o problemă”.

Citește și: Alexandra și Gagea și-au spus adio! Concurenta a plecat val vârtej din cuibușorul iubirii! „Ce gândire diabolică ai!”

Însă Gagea se va ambiționa să-i demonstreze fostei lui iubite că între el și Virginia poate fi ceva serios, așa că o va lua în brațe și va începe să-i cânte fetei. De asemenea, acesta îi va spune Alexandrei: „Când o să fiu împreună cu Virginia să nu vii la mine să-mi zici: ”Bă, am crezut că faci doar o glumă””.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.