Dezvăluiri inedite din căsnicia Dianei Dumitrescu. Vedeta nu mai doarme în același pat cu soțul ei: ”Este singurul minus din viața noastră”

Author: Diana Bostan
Actualizat: 10 nov 2023, 10:27

Diana Dumitrescu, detalii picante din căsnicia sa

Sursa: Captură YouTube

Actrița Diana Dumitrescu se consideră o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Vedeta a făcut mai multe dezvăluiri picante din viața de cuplu.

Diana Dumitrescu este mamă, actriță și soție. Vedeta a ajuns la un echilibru în viața sa, însă recunoaște faptul că are parte și de un minus în căsnicia sa.

Actrița Diana Dumitrescu a explicat de ce nu doarme în același pat cu soțul său

Invitată în cadrul podcastului Ilincăi Vandici, Diana Dumitrescu a recunoscut faptul că ea și soțul ei nu dorm în același pat.

Actrița s-a căsătorit în anul 2018 cu Alin Boroi, după ce a trecut printr-un divorț, iar în anul 2019 a devenit mama unui superb băiețel.

Citește și: Schimbarea de look pe care a făcut-o Diana Dumitrescu. Fiul ei a vrut să o dea afară din casă

Diana Dumitrescu a explicat de ce nu doarme în același pat cu soțul său și susține că acesta ar fi singurul minus din relația lor.

Actrița a mărturisit că de la împlinirea vârstei de un an, fiul lor nu vrea să mai doarmă singur, cei doi părinți fiind nevoiți să facă cu rândul atunci când vine vorba de somnul lui Carol. Însă după câteva săptămâni situația a luat o altă întorsătură, mama vedetei fiind cea care doarme cu copilul acum.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Problema a fost că în momentul în care Carlo a împlinit un an nu a mai vrut să doarmă singur și am zis noi să facem cu rândul. A ținut așa vreo 2 săptămâni, până când s-a îmbolnăvit copilul și a dormit doar mama cu el și pa la revedere, copilul are 4 ani, mama doarme cu copilul”,  a spus vedeta în cadrului podcastului Ilincăi Vandici.

Ce părere a avut soțul ei de întreaga situație

Diana Dumitrescu a mărturisit faptul că soțul ei avea impresia că viața lor de cuplu va fi una liniștită, iar venirea pe lume a unui copil nu va schimba mare lucru. Actrița a povestit faptul că a încercat să adoarmă copilul, iar apoi să plece în dormitor alături de soțul ei, însă copilul se trezea și o căuta.

Citește și: Peste ce nu ar putea să treacă Diana Dumitrescu sub nicio formă în mariajul cu soțul său: ”Când ești căsătorit, cu copil acasă, să vii tu să-mi aduci pe vreuna”

”El își imagina că noi doi o să stăm liniștiți să dormim în patul nostru, să ne facem lucrurile noastre de cuplu și așa mai departe și copilul să doarmă liniștit în camera lui, lucru care nu se întâmplă și am încercat să fac trecerea de mai multe ori, dar se trezește noaptea și

mă caută că sunt invizibilă pentru că vreo 2 nopți am încercat să nu mai dorm cu el în pat și negăsindu-mă s-a panicat foarte tare că sunt invizibilă și a avut niște trăiri foarte puternice.  Ăsta e singurul minus din viața noastră, că eu și soțul meu nu dormim în același pat, dar nu este ceva peste care nu trecem și nu este ceva nemaivăzut, dar evident că lucrurile nu mai merg în același ritm.” , a spus Diana Dumitrescu pentru sursa menționată anterior.

Diana Dumitrescu este topită după fiul ei. Actrița recunoaște că deși încearcă să se impună, îi este imposibil să-i reziste, Carol fiind un copil pe care vedeta și l-a dorit extrem de mult. Diana Dumitrescu și Alin Boroi s-au căsătorit în anul 2018 după o relație de trei ani. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul lui Augustin Viziru, bărbatul fiind un cunoscut dezvoltator imobiliar. Actrița a devenit cunoscută pentru rolurile sale din seriale precum ”Regina”, ”Aniela”, ”Iubire și onoare” și multe altele.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.