DEZVALUIRI!  Michael Douglas a recunoscut ca a mintit in legatura cu tipul de cancer pe care l-a avut

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.D.
Actualizat: 26 feb 2017, 18:21

Actorul a dezvaluit intr-un interviu motivul pentru care a mintit publicul. Era terifiat de modul in care ar fi putut evolua boala.

Michael Douglas a recunoscut recent ca forma de cancer cu care a trebuit sa se lupte nu a fost cancer in gat. Actorul a marturisit intr-un interviu ca a fost diagnosticat cu cancer la limba. Medicii i-au spus ca isi poate pierde atat limba, cat si o parte din mandibular si maxilar in urma tratamentului si a terapiei.

Vestea cazuse atunci ca un trasnet asupra lui Michael Douglas si a familiei sale.

Actorul avea semnate niste contracte importante pe care trebuia sa le onoreze. Medcii i-au spus ca sub nicio forma nu are voie sa lucreze. Actorul trebuia sa spuna producatorilor si organizatorilor adevaratul motiv pentru care nu-si mai putea onora obligatiile. Insa in timp ce se pregatea sa faca public faptul ca sufera de cancer, a fost sfatuit sa schimbe putin diagnosticul. Sa spuna ca are cancer in gat si nu cancer la limba pentru ca imaginea lui sa nu fie afectata.


Mi-au spus ca daca se va ajunge la operatie, rezultatul va fi devastator. Voi ramane fara limba si o parte din maxilar si madibula ”, a declarat Michael Douglas. Din fericire, renumitul actor a putut invinge aceasta boala crunta fara sa fie nevoit sa ramana mutilat pe viata.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”