Dezvăluiri neașteptate! Ce a lucrat Radu, noul concurent din Casa Iubirii, în televiziune. Tânarul i-a marturisit totul Andreei Mantea

Author: Alice Popescu
Actualizat: 04 ian 2023, 02:10

Ce i-a spus Radu Andreei Mantea despre meseriile pe care le-a avut

Radu, unul din concurentii din Casa Iubirii, a uimit-o pana si pe Andreea Mantea cu joburile pe care le-a avut pana la 25 de ani.

Radu i-a dezvaluit Andreei ca isi doreste sa isi gaseasca in Casa Iubirii acea persoana cu care sa isi petreaca viata multi ani de acum inainte, insa vrea sa faca pasul doar cand este cu adevarat sigur:  "Căsătoria reprezintă lucrul cel mai de preț. Mi se pare a fi o decizie uriașă care trebuie luată doar împreună cu persoana potrivită.” 

Citeste si: EXCLUSIV! Iolanda, prima concurenă din Casa Iubirii care a izbucnit în lacrimi. Cum a impresionat-o pe Andreea Mantea cu povestea ei de viață

Ce meserii a avut Radu inainte de a veni in Casa Iubirii

Radu, unul din primii concurenti care au intrat in Casa Iubirii, a dezvaluit in premiera faptul ca nu s-a sfiit sa aiba mai multe job-uri de-a lungul timpului de la vanzator, operator call center pana la reporter la o televiziune locala in Slobozia.

Pe numele sau complet, Maria Radu Nitu, are 25 de ani si este din Slobozia, Ialomita si a lucrat ca vanzator la un pet shop, operator call center, reporter la o televiziune locala: "Mi-am

dorit de mic sa joc in filme. As vrea sa joc in drame, nu conteaza ce filme, daca mi se da un rol, pot sa il interpretez. Aici nu vreau sa joc un rol. Daca oamenii ma vor vota si imi voi gasi si fericirea, ei imi vor decide soarta."

Citeste si: EXCLUSIV! Andreea Mantea, foc și pară pe fiul ei după ce David a luat toți banii pe care i-a găsit în casă. Ce a făcut puștilul cu cei 3 000 de lei întrece orice imaginație

Radu vrea sa isi gaseasca sufletul pereche in Casa Iubirii

Radu a mai declarat ca are emotii foarte mari, insa spera ca se va acomoda si va face fata situatiilor din Casa Iubirii.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 Emisiunea “Casa iubirii” va putea fi urmarita de luni pana vineri de la 10:00 si 17:00, si sambata si duminica, de la ora 16:00 si 19:00.

Nu pierdeti  astazi, de la 10:00, premiera cel mai asteptat reality show al momentului  “Casa iubirii”, prezentat de Andreea Mantea, la Kanal D!