Dezvaluiri neasteptate despre boala care a ucis-o pe Ileana Ciuculete: "Nu s-a mai putut face nimic. Era în ultima faza!"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 mar 2017, 10:57

Moartea Ilenei Ciuculete a socat o tara întreaga si a fost atât de neasteptata, încât cei dragi sunt în stare de soc. Potrivit informatiilor oferite de surse din spital, cântareata a început sa acuze probleme înca de la mijlocul lunii ianuarie, însa a ajuns prea târziu la spital.

Diagnosticata cu hepatita C, Ileana Ciuculete ca nu a putut fi salvata, întrucât se afla în ultima faza.
”Era obosita, se simtea rau înca de la mijlocul lunii ianuarie. A ajuns la spital în urma cu trei saptamâni, dar medicii n-au mai putut face nimic. Desi hepatita C este o afectiune care se poate trata, la ea nu s-a mai putut face nimic. Medicii nu i-au putut administra nici macar celebrul tratament cu interferon, întrucât era într-o faza avansata.

În ultima perioada nu mai putea sa iasa din casa, se simtea mereu rau si era desfigurata. Oamenii din spital spuneau ca arata foarte rau.”, a spus Cornelia Ionescu, jurnalist WOWbiz.


”Nu se citea nicio problema pe fata ei. Afectiunea ei s-a dezvoltat foarte rapid. Surse din spital ne-au dezvaluit ca s-a transformat total în ultima saptamâna. Nu mai putea sa manânce, slabise foarte mult, era transfigurata.S-a
pus problema unui transplant, înca organismul ei n-ar fi putut suporta o interventie chirugicala. Boala a evoluat foarte repede si a ajuns prea târziu la spital. Si interferonul este foarte dureros, este practic o otrava pe care o bagi în organism, ai stari de cap, te simti rau, în functie de fiecare, însa la ea n-a mai putut fi administrat. ”, a mai precizat Cornelia.





 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.