Dezvaluiri SENZATIONALE! Nadia Comeneci a fost INSARCINATA cu Stefan Banica Jr! Vezi cine a facut facut public SECRETUL

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 04 nov 2020, 14:30

Stire in curs de actualizare !

Trecutul amoros tumultos al lui Stefan Banica Jr. (45 de ani) a fost adus de multe ori in discutie, de catre diverse personaje. Insa foarte putina lume stie ca, in 1987, artistul- pe atunci in devenire- a avut o relatie intensa cu marea Nadia Comaneci (51 de ani), care se iubea in acelasi timp si cu Nicu Ceausescu. Cel care sustine acest lucru este Constantin Panait, omul care a stat alaturi de gimnasta in timpul fugii in America.

 

"In 1987, Nadia era cu Nicu Ceausescu, dar si cu Stefan Banica jr. La un moment dat, Nicu a aflat de combinatia dintre Banica si Nadia si de faptul ca ea ramasese insarcinata cu actorul si si-a trimis garzile la restaurantul "Odobesti" din Bucuresti, acolo unde stia ca va veni Stefan, ca acolo canta tatal lui.Securistii i-au dat omorul lui Stefan Banica jr, saracul de el,  de l-au umplut de sange! Imediat, Nadia a facut avort", a marturisit Constantin Panait, referitor la relatia paralela a Nadiei, si cu baiatul cel mic al dictatorului,

dar si cu Stefan Banica jr.- wowbiz.ro

 

Intra AICI si afla mai multe dezvaluri SENZATIONALE!

 

Atat Andreea Marin cat si Stefan Banica au fost implicati de-a lungul timpului in nenumarate relatii, care s-au concretizat la Starea Civila. Daca Andreea Marin a mai fost casatorita o singura data, Stefan Banica a avut trei casnicii: Camelia Constantinescu, Cristina Topescu si Mihaela Radulescu sunt cele trei femei in afara de Andreea care i-au marcat existenta.

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

 

 

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/camelia-ce0f79b286953ac023506ae4daac104b.jpg

"Oamenii se despart pentru ca nu mai au aceleasi idealuri", a spus Andreea vorbind despre motivele divortului.

Totodata, ea a recunoscut ca a fost un moment dificil din viata ei: "Am decis impreuna. Au fost mai multe discutii, pentru ca nu este usor sa te desparti de cineva, mai ales ca amandoi mai aveam sentimente unul pentru celalalt", potrivit libertatea.ro.

 

Cristian Gheorghita eprimul sot al Andreei Marin. Cei doi s-au casatorit in 1995, pe cand diva avea doar 21 de ani, iar mariajul lor nu a durat decat trei ani.

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.