DEZVALUIRI! Silviu Prigoana: "N-am fost daramat ca Adriana a intrat intr-o noua relatie"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:42

Silviu Prigoana a dat cartile pe fata si a spus cum se simte cand vede ca fosta lui sotie are o relatie in care este foarte fericita.

Omul de afaceri sustine ca nu este deloc gelos si crede ca toate momentele in care este filmata sunt aranjate pentru ca o femeie la 40 de ani nu se poate comporta asa. El a recunoscut ca i-a dat mesaje in care ii marturisea toata dragostea si ca a facut-o pentru copiii pe care ii au impreuna.

 

"Absolut senzational. Se vede ca a fost facatura ca nu poti tu ca femeie la 40 de ani sa te saruti ca la 20.

Asa ne sarutam si noi la inceput, sa o vad peste 10 ani cum e el. Eu nu am fost atins de boala asta numita gelozie.  Orice relatie as avea nu as permite sa ii spuna mama altcuiva decat Adrianei, mama e una singura, asa cum si tata e tot unul. N-am fost daramat ca Adriana a intrat intr-o noua relatie. Dupa Paste voi veni cu niste documente ca in 10 ani eu am fost santajat cu divortul.
I-am dat sute de sms-uri pe zi in timp ce era cu Mihai in care ii spuneam ca o iubesc si o astept acasa, pentru copii faci orice. Ea imi raspundea la fel cu 'te iubesc, esti iubirea vietii mele'
, a spus Prigoana la WOWbiz.

Afla mai multe detalii in materialul VIDEO!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Prigoana stie: "Adriana va face un copil cu Mihai si vor fi fericiti. Daca ar fi sa ne impacam ar fi grav si tragic pentru mine"

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?