DEZVALUIRI SOC. Catalin Botezatu si-a gasit amanta perfecta!

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:30

E plin de energie si pare sa-si fi revenit complet dupa problemele de sanatate. Ba, mai mult, Catalin Botezatu e gata pentru o noua provocare in cariera lui.

Designerul pregateste cea mai tare emisiune de fashion din Romania! Femeile au venit si au plecat din viata lui, insa amanta perfecta nu l-a parasit niciodata. Chiar o fi perfecta? El asa sustine: „ Este amanta perfecta pentru ca nu te inseala niciodata si iti da intotdeauna satisfactii. Nu-ti cere de mancare, nu-ti cere bani, nu este falsa ”.

Despre cine sau despre ce vorbeste Catalin Botezatu cu atata pasiune? „ Moda ramane, este amanta perfecta.

Deci, amanta perfecta, pana la urma cere si multa munca, implicare. Cere, dar, altfel. Si eu zic ca decat o amanta siliconata cu buzele ca doua basti, mai bine o amanta din asta la care sa lucrezi, la care sa modelezi.

De unde gaseste designerul atata energie? Cum reuseste sa-si gaseasca timp si pentru el printre zeci de prezentari de moda, interviuri si ore de filmari? „ Atunci cand am nevoie de o pastila de fericire o iau, sunt fericit, dupa care merg inapoi la munca ”, ne spune Botrezatu.

##VIDEO120188##

Influenteaza lumea modei de o viata, asa ca nu poate sta departe de tot ceea ce inseamna tinute impecabile, modelele cu atitudine si stil. Iar aceasta este numai o farama din ceea ce ne pregateste ambitiosul creator in noua emisiune care va fi difuzata din toamna, la Kanal D:

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Este un proiect indraznet si, in acelasi, timp provocator pentru ca vreau sa fac altceva, vreau sa deschid noi drumuri pentru fete si baieti din toata tara.

Nu cautam frumuseatea tip, nu cautam omul perfect pentru ca nu exista. Cautam acel ceva care sa te faca sa te uiti spre un podium. Atentie, baieti si fete, va astept in periooada 2-8 septembrie in mareile orase pentru preselectii si apoi pentru selectia mare de la Bucuresti! ”, a mai precizat designerul.

La sfarsitul show-ului, creatorul si realizatorul Supermodels by Catalin Botezatu promite ca finalistii vor avea asigurat un loc bine meritat in fascinanta lume a modei.