DEZVALUIRI SOC despre Raluca Kabuya: "Au vazut-o pe centura". Gabriela Cristea: "Sa va fie RUSINE pentru limbaj"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 29 aug 2021, 10:30

In debutul acestei editii, Gabriela Cristea a prezentat o serie de imagini filmate cu camera ascunsa.

Pe inregistrari se poate observa cum Sandel si Liviu o critica pe Raluca Kabuya pentru felul in care arata si se comporta.

"E grasa, grasa, nu asa! Mi-au zis astoa cu TIR-urile ca au vazut-o pe centura. Vine la emisiune si incepe sa danseze pana ii ies sanii pe afara. Nu se gandeste ca sunt copii acasa, decolteul ala, ca ea are sani. Pot sa stau si sa nu mananc pana dupa emisiune, ca daca mananc imi vine inapoi cand o vad", a spus Sandel.



Pus fata in fata cu Raluca, acesta si-a sustinut vorbele filmate cu camera ascunsa: "Ce-am zis acolo e adevarat, sustin! Tot ce s-a auzit pe inregistrare e adevarat".

Raluca Kabuya nu s-a putut abtine si a rabufnit:

"Ce, cand am zis ca vreau sa vin la tine la ferma? A fost sub spirit de gluma baiatule! 1: tu nu esti de culoare; 2: nu esti genul meu de barbat si eu la vacile tale nu ma duc.
Pana plec din emisiune, va promit ca o sa aveti de furca cu mine. Nu maine, poimaine va fac o surpriza".

Si Gabriela Cristea a comentat pe marginea subiectului:

"Stiti, cred ca am depasit momentul acela in care sa ne mai permitem sa le facem educatie unor oameni, dar vreau sa va rog doar atat: sa aveti un pic grija la limbajul pe care il folositi, pentru ca sunt cam multe beep-uri pe imaginile pe care le vedem, si cred ca putem vorbi, si putem sa ne intelegem, si putem fi la fel de comunicativi si fara
beep-urile de rigoare".

Urmariti intregul episod in materialul de mai jos:
##VIDEO116046##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.