Dezvăluiri uluitoare de la prima întâlnire a Patriciei cu Laurențiu în afara platourilor de filmare! Iată cum a reacționat Emma! „Te mai gândești la mine?” Marinel s-a arătat și el deranjat de gestul la care a recurs Laurențiu!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 10 apr 2023, 16:02
casa iubirii Foto(4)

Patricia deranjata de comportamentul lui Laurentiu

Sursa: Captură KANAL D

Intervenția lui Marinel în mijlocul discuției dintre Patricia și Laurențiu a iscat o adevărată furtună în Casa iubirii! Marinel l-a pus la zid pe colegul lui după ce a aflat ce anume i-a pricinuit Patriciei în timpul date-ului! „Totuși este o fată! Ăsta ești tu și gata!”

Săptămâna Patimilor a început pentru concurenții din Casa iubirii cu o atmosfera tensionată, mai ales în tabăra băieților, acolo unde s-au iscat discuții aprinse și controverse răsunătoare. Totul a plecat de la ceea ce s-a petrecut în timpul primei întâlniri dintre Patricia și Laurențiu în afară platourilor de filmare. Cei doi tineri au mers împreună la paintball, însă ceea ce avea să fie o ieșire în aer liber pentru a se cunoaște mai bine și a se bucură de momentele petrecute împreună, s-a transformat într-un eșec, deoarece Patricia s-a plâns de gestul neplăcut la care a recurs Laurențiu.

În ediția de astăzi, aproape toți băieții l-au pus la zid pe colegul lor și l-au criticat teribil pentru gestul lui.

Dezvăluiri uluitoare de la întâlnirea Patriciei cu Laurențiu în afară platourilor de filmare! Iată cum a reacționat Emma! „Te mai gândești la mine?”

După seara de Gală,  marcată de multe momente tensionate și emoții puternice pricinuite de grija unei posibile eliminări din Casa iubirii, astăzi nouă săptămâna a debutat cu o atmosfera la fel de tensionată, mai ales în casă băieților, acolo unde mulți dintre aceștia l-au criticat aspru și l-au

pus la zid pe Laurențiu, după ce Patricia s-a plâns că a fost dezamăgită de comportamentul lui din timpul date-ului lor.

Citește și: Se încing spiritele între concurenții din Casa iubirii! Marinel face acuzații dure la adresa lui Laurențiu

Patricia și Laurențiu au mers în acest weekend la prima lor întâlnire în afara platourilor de filmare.

Aceștia au petrecut câteva ore pe un teren de paintball acolo unde tânăra a mărturisit că Laurențiu nu a ținut cont că se juca alături de o domnișoară firavă și sensibilă și a intrat foarte serios în spiritul jocului, iar Patricia a plecat de acolo plină de vânătăi pe corp.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Gestul lui Laurențiu a fost condamnat de fetele din Casa iubirii dar și de mulți dintre băieți, care l-au acuzat că nu știe să se comporte cu o fată și i-au adus multe critici aprige. Cel mai vehement a fost Marinel, care a sărit în apărarea Patriciei, iar intervenția lui a declanșat o adevărată furtună în tabăra băieților.

Citește și: Bianca și-a ieșit din minți din cauza insinuărilor lui Robert! „Nu depinde de mine că tu n-ai sentimente pentru ea!” Iată ce decizie neașteptată a luat Andreea Mantea în privința Biancăi, în timpul conflictului aprig dintre ea și Robert