DEZVALUIRI ULUITOARE despre Bianca Slav:"Era topless, spunea ca toate grasele, strambele si piticele ar vrea sa arate ca ea"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:28

Bianca Dragusanu, actuala Slav a reusit sa o faca pe Veronica A. Cara sa regrete ca a intalnit-o. Psiholoaga a facut cateva dezvaluiri uluitoare despre roscata.

"Eram la chinezesc, erau ziduri din hartie si se auzea bine. Ma intreba mereu daca e frumoasa, imi rupea inima. La un moment dat, s-a ridicat brusc de la masa si si-a ridicat bluza la gat si sa urle: 'Sunt perfecta, ce femeie din Romania nu vrea sa arate ca mine?' Era topless, spunea ca toate grasele, strambele si piticele ar vrea sa arate ca ea. A fost un acces demonstrativ, atunci a inceput sa imi fie teama de ea si ca nu mai sunt in siguranta cu ea.

Repeta numai grase, frustrate, pitice. Era multumita cu cei 300 de lei si apa de la robinet, nu intelegeam de ce face asa. O intrebam daca e bine. La masa era si un barbat, dar nu era strain. Nu vreau sa ii dau numele pentru ca nu se face asa. Nu sunt pregatita sa spun daca era Cristea, era in vara lui 2012. Era foarte cruda si pe mine m-a surprins.

Era o persoana apropiata cu care isi permitea sa faca asa. Nu vreau sa bag pe nimeni in povestea asta",
a spus Veronica pentru WOWbiz.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.