Anamaria Prodan, dezvaluiri despre noul ei iubit. Cine o asteapta in Dubai pe sexy impresara dupa divortul de Laurentiu Reghecampf

Author: Alice Popescu
Actualizat: 21 oct 2021, 09:54
Cine este posibiliul iubit al Aneimaria Prodan din Dubai

Anmaria Prodan a facut cateva declaratii despre noul ei iubit si a lasat sa se inteleaga ca nu este deloc singura si ca cineva o asteapta in Dubai.

Anamaria Prodan a facut cateva declaratii surprinzatoare in prima emisiune televizata la care a participat dupa scandalul divortului dintre ea si Laurentiu Reghecampf. Dupa ce a afirmat ca va semna actele de divort si ii va reda libertatea lui Laurentiu Regheccampf, subliniind ca nu mai exista cale de impacare si nu il mai iarta asa cum a facut-o de atatea ori, Anamaria a lasat sa se inteleaga ca nici ea nu este singura.

Moderatorul emisiunii a intrebat-o discret daca este vorba despre printul milionar care o asteapta in Dubai. Anamaria Prodan nu a infirmat avand un suras de femeie indragostita.

Cine ar putea fi noul iubit al Anamariei Prodan

Citeste si: Anamaria Prodan nu ii va lasa niciun ban lui Laurentiu Reghecampf dupa divort: Ce bani? Eu sunt milionara, da. El va ramane cu salariul de la Craiova si bonurile de masa

"Laur este puțin gelos. Eu când o să am o relație cu cineva nu o să fie cu un român. (n.r. Cu cel din Dubai?). Vezi? Vezi?" (Anamaria Prodan a ras aprobator) Am numele lui scris pe mână, tatuajul pe spate. Așa o să rămână. Eu am spus că dacă aș putea să o iau de la capăt nu aș schimba nimic. Eu o să-mi refac viața, am nevoie să fiu ținută în brațe.

Cu Laur nu o să mă mai împac niciodată. Mi-a rănit copilul”, a mai spus Anamaria Prodan. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Anamaria Prodan, mesaj transant pentru Reghe in privinta averii familiei

La sfarsitul emisiunii respective, moderatorul i-a urat impresarei drum bun in Dubai si sa isi intalneasca printul. Sexy impresara nu l-a contrazis insa a infirmat faptul ca este vorba despre amicul ei cu care s-a lasat fotografiata in trecut.

Anamaria Prodan si-a petrecut o parte din vara in Dubai unde s-a lasat fotografiata in cele mai sexy ipostaze dovedind ca este o femeie implinita si fericita. Cele mai "hot" imagini au fost cele cu Anamaria in costum de baie, poze pe care le-a facut in cele mai luxoase cartiere rezidentiale din inima Dubaiului.

Citeste si: Anamaria Prodan, mesaj bulversant pentru Reghecampf in ziua in care si-a prezentat pozitia oficiala

Cat despre averea familiei Prodan-Reghecampf, Anamaria a subliniat ca cei doi soti nu au nimic de impartit. "Laurențiu Reghecampf nu are ce împărți cu mine. Tot e moștenit de la mama. Nu avem nimic de împărțit. Mama mea a fost om de afaceri. Anamaria Prodan este milionară și copii. El a muncit enorm, dar pentru alții nu pentru noi. Laurențiu nu are de luat jumătate din avere, trebuie să lasă totul copiilor lui.

Nu avem nimic împreună. Am trăit de acei bani. Nu am avut contract prenupțial."

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?