Dezvaluirile neasteptate ale actritei care interpreteaza rolul controversatei Efsun din "Bahar: Viata furata"! Uite ce spune Ceren Moray despre personajul sau si ce i-a fost cel mai greu sa interpreteze

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 aug 2017, 12:00

Ceren Moray, actrita care ii da viata personajului negativ din "Bahar: Viata furata", a facut cateva marturisiri despre rolul care a consacrat-o.

Actrita a dezvaluit ca se astepta la succesul pe care il are serialul Bahar in Turcia, dar si in tarile in care este difuzat. "Am inteles din start ca are potential, am vazut rating-urile..."


Am acceptat de prima data rolul lui Efsun de cum am citit scriptul. Daca trebuie sa fiu ca ea, asa voi fi. Am asteptat peste 10 ani un astfel de rol.
Efsun este un personaj colorat. Personajul meu sufera in adancul sufletului ca nu este iubita de cel pe care l-a ales drept iubit. Are si ea dramele ei interioare desi lacomia pune stapanire pe ea.  Sunt convinsa ca multi oameni nu o plac pe Efsun, insa stiu ca se uita la ea si ii urmaresc actiunile nesabuite. E intr-un fel sarea si piperul serialului.

Bunaoara, parintii mei se uitau la o scena cu Efsun si m-au sunat sa imi zica ce le-a placut si ce nu la mine. Este intr-adevar rolul vietii mele pana acum desi e putin cam mult spus pentru ca nu stii ce iti rezerva viitorul."

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.