Dezvaluri BOMBA! Claudiu Bleont: "Intoarcerile lui Serban la Magda era intotdeauna smerite"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:36

Claudiu Bleont a intrat in direct la "WOWbiz" unde a vorbit despre relatia dintre regretatul actor Serban Ionescu si sotia alaturi de care a stat mai bine de 30 de ani, Magda Catone.

Este cunoscut faptul ca cei doi nu au avut o relatie foarte fericita, si dupa cum a sustinu si Claudiu, Serban Ionescu avea uneori niste iesiri necontrolate. Obisnuia sa o insele pe Magda, dar de fiecare data se intoarcea acasa.

"Intoarcerile lui Serban la Magda erau smerite si de fiecare data era ierta. Ea face o practica de traire crestina, in momentul in care a fost acuzata de o legatura extraconjugala cand adevraul era exac invers.

Din cauza muncii, Magda a pierdut o sarcina cu Serban", a spus Claudiu Bleont.

Claudiu Bleont a spus ca a cunoscut-o pe Irina. "Magda a cedat in fata lui Serban de fiecare data intelegand ca asa este el, de fapt", a mai adaugat Claudiu Bleont.

 

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

 

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.