Dezvaluri INCREDIBILE ale Soranei la WOWbiz: "Noi am decis acum doua luni sa ne separam"

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:13

Sorana a uimit multa lume dupa ce aseara a anunta la WOWbiz ca a divortat de sotul ei. Daca aceasta iubire parea perfecta, se pare ca lucrurile intre ei nu mai erau roz de ceva timp.

 

Dezvaluri INCREDIBILE ale Soranei la WOWbiz: "Noi am decis acum doua luni sa ne separam"
Sorana a uimit multa lume dupa ce aseara a anunta la WOWbiz ca a divortat de sotul ei. Daca aceasta iubire parea perfecta, se pare ca lucrurile intre ei nu mai erau roz de ceva timp.
Astazi, fosta componenta a grupului A.S.I.A a luat loc pe canapeaua din studioul WOWbiz si a facut dezvaluiri despre momentele ce au dus la divortul dintre ei doi.
"Eu am reusit sa imi tin detaliile privat in privat. Am considerat ca nu imi pot expune viata publica pe toti peretii. Eu am avut grija si pentru ca viitorul meu fost sot este si cadru militar si isi respecta locul de munca. De aceea noi ne-am dorit sa avem un divort linistit, departe de ochii presei, dar nu stiu de unde a rasuflat aceasta informatie. El este un om pe care o sa il iubesc intreaga mea viata.
Acum a existat un moment in care comunicarea dintre noi s-a blocat. Eu chiar l-am intrebat daca exista cineva, iar el mi-a raspuns ca nu. L-am crezut pentru ca el este un workaholic si am crezut ca totul se invarte in jurul job-ului sau. Am decis sa renovam apartamentul lui, cel in care locuiam si sa ne mutam in casa mea parinteasca, chiar daca stiam ca a locui cu parintii inseamna "moarte" sigura.
Noi am decis acum doua luni sa ne separam, moment in care el mi-a spus ca exista cineva cu care a fost timp de o luna si jumatate. Noi eram despartiti, ce ne tinea impreuna era doar procedura de divort. El mi-a explicat ca s-a intalnit cu cineva de cateva ori in interes de serviciu si ca de acolo a plecat totul", a povestit Sorana la WOWbiz.
Urmareste aici declaratiile video!

Astazi, fosta componenta a grupului A.S.I.A

a luat loc pe canapeaua din studioul WOWbiz si a facut dezvaluiri despre momentele ce au dus la divortul dintre ei doi.

" Eu am reusit sa imi tin detaliile privat in privat. Am considerat ca nu imi pot expune viata publica pe toti peretii. Eu am avut grija si pentru ca viitorul meu fost sot este si cadru militar si isi respecta locul de munca. De aceea noi ne-am dorit sa avem un divort linistit, departe de ochii presei, dar nu stiu de unde a rasuflat aceasta informatie.
El este un om pe care o sa il iubesc intreaga mea viata. Acum a existat un moment in care comunicarea dintre noi s-a blocat. Eu chiar l-am intrebat daca exista cineva, iar el mi-a raspuns ca nu. L-am crezut pentru ca el este un workaholic si am crezut ca totul se invarte in jurul job-ului sau. Am decis sa renovam apartamentul lui, cel in care locuiam si sa ne mutam in casa mea parinteasca, chiar daca stiam ca a locui cu parintii inseamna "moarte" sigura.
Noi am decis acum doua luni sa ne separam, moment in care el mi-a spus ca exista cineva cu care a fost timp de o luna si jumatate. Noi eram despartiti, ce ne tinea impreuna era doar procedura de divort. El mi-a explicat ca s-a intalnit cu cineva de cateva ori in interes de serviciu si ca de acolo a plecat totul
", a povestit Sorana la WOWbiz.

Urmareste aici declaratiile video!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii