Dialog altfel, intre Calin Geambasu si tatal sau! Ce s-a intamplat, de fapt, in copilaria lui Calin? "La 15 ani, fiul meu a avut o..."

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 oct 2017, 09:50

Invitat in platoul emisiunii WOWBiz, Calin Geambasu a stat de vorba cu medicul Cristian Andrei care i-a propus un schimb de roluri care sa il ajute sa constientizeze mai bine relatiile din familia lui.

"Aceasta maimutica are numele Calin azi. A avut numeroase nume. Azi e Calin. Aceasta maimutica ne ajuta sa intelegem ce s-a intamplat cu baietelul de atunci. Vom face in felul urmator. El va fi fiul (n.r. maimutica), iar tu vei fi tatal tau".

Cristian Andrei i-a propus lui Calin sa vorbeasca asemenea tatalui sau si sa se adreseze animalului din plus, asemenea fiului sau.
"Copilul meu este cu mult peste asteptari, copilul meu de la 14 ani lucreaza pentru orchestra trupei mele, atunci cand de la 10 persoane trebuia sa cantam in 4 persoane, iar Calin, din

proprie initiativa a luat clapa de pe scena, iar la varsta adolescentei a compus peste 200 de orchestratii muzicale", a spus Calin, vorbind din punctul de vedere al tatalui sau.


"Daca este sa alegeti in a o iubi pe Cristina si a il iubi pe Calin, pe cine alegeti?",a fost o alta intrebare lansata de doctorul Cristian Andrei.
Nu pot alege. Familia e un tot unitar.
Lui Calin i-am oferit dragostea prin educatie, prin mangaiere. Sotiei mele, Cristina, ii ofer companie, avem o relatie in care ne ajutam in chestiuni zilnice, mergem la zile de nastere.

La noi, relatie este bazata mai mult pe prietenie. Fiorul dragostei, asa cum stim ca el se aprinde in inimile tuturor, s-a transformat intr-o prietenie. Am ramas langa ea pentru ca nu am conceput ca familie sa fie altfel decat completa.

Calin i-a spus "mami" in permanenta Cristinei. Asa cum spunea chiar ea, acum cateva zile, ca nu a avut niciun fel de problema cu Calin pana la varsta de 14 ani. Doar ca, din cate am auzit ei, Cristina isi lua rolul de tata in serios, l-a altoit pe Calin si l-a altoit sever.

Cu sotia mea, Calin a avut o relatie rece. In 2013, eu i-am dat lui Calin un mesaj si i-am spus: "Taty nu mai are mult timp.
Iti promite tati ca o sa o faca sa o inteleaga", a mai spus Calin, vorbind din perspectiva tatal sau.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.