Dialog de senzatie intre Teo Trandafir si Mihai Albu: “Ti-as fi facut avansuri…”

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:27

Oare ce va spune fosta sotie, Iulia Albu, despre dialogul si declaratiile dintre Teo Trandafir si designerul Mihai Albu?

Teo Trandafir, gazda emisiunii “ Teo show ” a avut un schimb de replici incendiare intre ea si unul dintre invitati, designerul Mihai Albu.

" As fi vrut sa incep prin a spune ca atunci cand ne-am cunoscut, se intampla in urma cu niste ani, ca daca nu mi-ar fi fost rusine ti-as fi facut avansuri. Dar mi-a fost! Norocul tau! ”, a spus Teo lui Mihai Albu.

Replica designerului nu a intarziat sa apara: “ Trebuie sa marturisesc si eu ca te iubesc nespus! ”, a continuat Mihai Albu.

Oare ce reactie va avea Iulia Albu? Se stie ca fashion editorul poate fi extreme de acida. Sa ne asteptam sa o vedem pe Teo pe lista vedetelor celor mai prost imbracate?

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16736795/1/media-138124542914298500.jpg
##VIDEO81978##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.