Dialog halucinant intre Mia si Gabi Cristea in emisiunea "Te vreau langa mine": "A spalat cineva butoiul cu varza, ca merge Mia de pute totul pe aici!" Cum s-a dezlantuit concurenta dupa replica prezentatoarei

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 21:23

Toata lumea stie cat de imprevizibila poate fi Mia atunci cand se afla la paravanul "Te vreau langa mine."

Gabi Cristea, ca de altfel majoriatatea telespecatorilor, a observat atitudinea Miei atunci cand vorbeste sau cand este chemata la paravan. Nu de putine ori i s-a atras atentia ca este cu nasul pe sus si nu ii convine nimic. De aceasta data, Gabi i-a zis-o mai in gluma, mai in serios: "Zici ca spala cineva butoiul cu varza aici, asa se uita Mia!"

Nici concurenta nu s-a lasat mai prejos si a inceput sa comenteze despre cei care o critica mereu pe pagina de socializare a emisiunii "Te vreau langa mine".

Mia a dezvaluit ca toata lumea ii spune ca e ciufulita si nu intelege de ce...Urmareste intreaga secventa mai jos!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.