Dialog spumos intre Tonciu si Iftimoaie: "De ce zici ca seamana cu tine? Nu vezi ca n-are nasul mare?!" - Nu rata SAMBATA o editie incediara la "Jumatate mea stie!"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 iul 2020, 10:30

In aceasta saptamana, la emisiunea “Jumatatea mea stie”, Andreea Tonciu se arunca intr-un dialog haulcinant cu cei doi colegi de platou, Gabriel Coveseanu si Ionut Iftimoaie.

Cele patru cupluri inscrise in concurs sunt nevoite sa treaca de aceasta data printr-o proba dificila. Pentru a castiga premiul, o super masina, baietii  trebuie sa isi bage capul intr-un acvariu cu pesti si sa-si tina respiratia cat mai mult timp.

#Tonciu: “Stiu sa inot ca un fluture!”

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/poz1-ff3bc0b0106e52fa06a3dbba17557372.jpg 

Entuziasmata de recuzita acestei probe, Andreea i-a cerut voie lui Cove sa intre in acvariu, in ciuda dimensiunilor mici ale acestuia. “Pot sa ma bag si eu in acvariu? Am facut sase ani de inot, chiar

ma descurc, stiu sa inot ca un fluture!”, a exclamat tanara. Cove nu s-a lasat mai prejos si a continuat dialogul spumos spre amuzamentul tuturor. “Tonciu, arata-ne cum inoti pe uscat!”, i-a spus moderatorul show-ului. 
 

Cum s-a terminat dialogul dintre cei trei, dar si ce l-a facut pe Ionut Iftimoaie sa exclame: “Andreea, nu sari in cap ca poate-ti revii!”, aflati

sambata seara, la Kanal D.

Nu ratati, o editie speciala “ Jumatatea mea stie ”, sambata, 15 iunie, de la ora 20.30, la Kanal D.

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Vrei sa castigi o masina? Participa si tu in emisiunea "Jumatatea mea stie!"- Trimite pe adresa mail:   [email protected]    2 POZE cu TINE impreuna cu partenerul tau si INTRA IN COMPETITIE!

 

 

Taguri:

Urmărește-ne pe: Distribuie
Citește și: