Dialogul dintre o navă rusească rămasă fără combustibil în Marea Neagră şi un vas din Georgia: "Dacă nu mai aveți combustibil, atunci vâsliți!"

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 28 nov 2022, 02:10

Dialogul dintre o navă rusească rămasă fără combustibil în Marea Neagră şi un vas din Georgia

O înregistrare cu dialogul dintre un marinar rus şi un secund gerogian a ajuns virală pe internet.

Un dialog ireal ar fi avut loc, zilele acestea, în Marea Neagră, între echipajul unei nave georgiane şi echipajul unei nave ruseşti. 

Citeste si: Coreea de Sud susține deconectarea anumitor bănci rusești de la sistemul de plăți SWITFT în semn de solidaritate pentru Ucraina

Dialogul dintre o navă rusească și un vas din Georgia

Înregistrarea unei discuții dintre o navă comercială rusească și una gerogiană a devenit virală în mediul online.  Vasul rusesc a rămas fără combustibil în mijlocul mării și a cerut ajutor navelor din proximitate. 

Echipajul de pe vasul georgian a transmis că nu intenționează să alimenteze nava rusească comercială. Secundul navei georgiene  i-a îndemnat pe ruşi să vâslească dacă nu mai au combustibil. 

Citeste si: Ultimul bilanț al victimelor războiului din Ucraina. Pierderile Rusiei se cifrează acum la circa 4.500 de militari

Iată Dialogul dintre rus şi georgian:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Secund navă georgiană:  Păreți că sunteți ruși. Sunteți din Rusia?
Marinar rus:  Da, suntem din Rusia, echipaj rusesc.
Secund navă georgiană:  Înțeleg, echipaj din Rusia. Păi, băieți, refuzăm să vă adăpostim și refuzăm să vă alimentăm cu combustibil!
Marinar rus:  Cu cine stau de vorbă?
Secund navă georgiană:  Cu secundul căpitanului, din Georgia. Nu vă aprovizionăm cu combustibil.

Navă rusă... (înjurătură).
Comandant georgian:  (înjurătură) ...de ocupanți.
Marinar rus:  Hai să nu implicăm politica în asta. Am rămas fără combustibil!
Secund navă georgiană:  Ei bine, dacă nu mai aveți combustibil, atunci vâsliți!
Comandant georgian:  (înjurătură)...
Secund navă georgiană:  Glorie eroilor! Glorie Ucrainei!

 

 

A cincea zi de război în Ucraina

Este a cincea zi de la izbuncirea războiului dintre Rusia și Ucraina.

Deși armata rusă continuă atacul, Ucraina luptă în continuare, încercând astfel să respingă atacurile venite din partea rușilor. 

„Am arătat că ne putem proteja orașul de oaspeții neinvitați”,  a spus comandantul forțelor armate, generalul colonel Alexander Syrsky.

Citeste si: LIVE UPDATE A cincea zi de război în Ucraina. Noi bombardamente în Kiev și Harkov. Ziua negocierilor între Rusia și Ucraina

Până în acest moment, potrivit ultimelor informații, 352 de civili au fost ucişi, printre care 14 copii. Ministerul de la Kiev a mai informat, de asemenea, că au fost rănite 1.684 de persoane, dintre care 116 copii.

Potrivit informaţiilor furnizate de armata Ucrainei, pierderile Rusiei sunt serioase, bilanțul total ajungând la 4.500 de soldați morți. 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.