Diana Gomoi are 20 de ani și este provine din județul Arad. Aceasta merge la "Insula de 1 Milion" cu determinare și curaj.

Povestea Dianei Gomoi este una plină de curaj și perseverență. Jucătoare de fotbal, aceasta face parte din echipa feminină de fotbal UTA Arad, și este profesoară de educație fizică și fostă jucătoare de fotbal la echipa Under 15 a României. A trebuit să înfrunte o accidentare la genunchi care i-a schimbat cursul vieții. La cei 20 de ani ai săi, are o dorință arzătoare de aventură, vrea să călătorească și, mai ales, să ajungă în Hawai. Prin participarea la acest show, speră să își împlinească aceste aspirații.

Cine e Diana de la "Insula de 1 milion"

Marele atu al Dianei Gomoi, concurenta de la ''Insula de 1 milion'', este încrederea de sine, care o ghidează mereu in tot ceea ce realizează. Încă de la o vârstă fragedă, ea și-a dorit să exploreze lucruri noi și să-și îndeplinească visele, fiind determinată să ajungă cat mai departe. 

Citește și: Cine este Diana Gomoi, concurentă la ''Insula de 1 milion'': Își dorește să îl cunoască pe Cristiano Ronaldo

Diana a urmat un liceu cu program sportiv în Arad, pregătindu-se pentru o carieră în domeniul activităților fizice și al sportului. Deși se află în ultimul an de studiu și a prins catedra de profesor de educație fizică și sport relativ recent, Diana este hotărâtă să-și facă un nume în acest domeniu, aducând cu ea încrederea și pasiunea pentru sport.

Ce a motivat-o pe Diana să se participe la "Insula de 1 Milion"

Diana este o fire sociabilă, amuzantă, ambițioasă, optimistă și curioasă. Chiar dacă recunoaște că este emotivă, ea spune că nu va plânge pe insulă și este hotărâtă să abordeze provocările cu determinare și ambiție. Una dintre cele mai mari realizări ale sale sunt trofeele și medaliile câștigate în trecut ca jucătoare de fotbal.

Citește și: În ce zile și la ce oră se difuzează "Insula de 1 milion", noua producție prezentată de Cosmin Cernat la Kanal D

Participarea ei în show-ul de aventura Insula de 1 milion nu este motivată de un scop anume, ci mai degrabă de dorința de a ieși din zona de confort, de a încerca experiențe noi și de a-și depăși limitele personale. Pentru Diana, aceasta este o oportunitate de a-și testa rezistența și de a învăța mai multe despre sine, într-un mediu cu multe provocări.