Diana a dispărut fără urmă după o ședință de yoga în aer liber. Femeie de 36 de ani a plecat de acasă pe 19 septembrie și nu s-a mai întors

Autor: Diana Bostan

Diana Pîrjol a dispărut după o sesiune de yoga în aer liber.

Sursa: Poliția Română

Familia Dianei Iuliana Pîrjol, o femeie în vârstă de 36 de ani, este în stare de alertă după ce aceasta a dispărut pe 19 septembrie.

Din primele informații, tânăra ar fi dispărut fără urmă, în urma participării la o sesiune de yoga organizată în aer liber în Petroșani.

Citește și: „Vino acasă la mine. Te iubesc” Alexandru, un român de 28 de ani, a dispărut fără urmă în Italia de mai bine de o săptămână. Mama lui își strigă durerea

Diana a dispărut după o sesiune de yoga în aer liber

Potrivit observatornews.ro, tatăl ei, un bărbat de 65 de ani din comuna Bâlteni, a anunțat autoritățile despre dispariția fiicei sale, exprimându-și îngrijorarea profundă pentru soarta acesteia.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul suprem. Mulți prieteni la început s-au bucurat, pe urmă n-au înțeles.”

Diana locuiește, fără forme legale, în municipiul București, însă a plecat de acasă în dimineața zilei de 19 septembrie, trimițându-i mamei sale un mesaj în care îi spunea că se află în Petroșani pentru a participa la meditații de tip yoga. De atunci, orice încercare de a o contacta, fie prin telefon mobil, fie prin intermediul rețelelor sociale, a fost în van.

Citește și: Turista dată dispărută pe Insula Samos, din Grecia, a fost găsită! Trupul său neînsuflețit a fost descoperit într-o râpă

În ceea ce privește semnalmentele, Diana are o înălțime de aproximativ 1,65 metri și o greutate de 60 de kilograme, având un păr lung și ondulat, de culoare neagră, și ochi căprui. Tenul ei este deschis, iar fața are o formă ovală. Momentan, nu există informații despre articolele vestimentare pe care le purta în momentul plecării.

Poliția face apel la toți cetățenii care ar putea avea informații relevante pentru a ajuta la găsirea Dianei Pîrjol.

Orice detaliu, indiferent cât de mic, poate fi esențial pentru a o aduce înapoi acasă.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.