Diana a părăsit „Insula de 1 milion” în lacrimi. Tânăra fotbalistă nu a reușit să convingă pe nimeni să îi cedeze brățara. Primele declarații

Autor: Laura Macovei

Diana a părăsit „Insula de 1 milion” în lacrimi. Tânăra fotbalistă nu a reușit să convingă pe nimeni să îi cedeze brățara. Primele declarații

Sursa: Kanal D

Fotbalista Diana a părăsit Insula de 1 Milion, după proba decisivă de duminică, în care a fost nevoită să-și sape groapa în nisip pentru a pune mâna pe cartof.

Blondu și Alin și-au recuperat brățările, însă Diana nu a mai primit nicio șansă pentru a rămâne în continuare în show-ul de aventură.

Diana a părăsit „Insula de 1 milion” în lacrimi

Diana Gomoi, tânăra fotbalistă în vârstă de 20 de ani, s-a înscris la „Insula de 1 milion” mânată de dorința de a câștiga și de a-și testa limitele și rezista în cele mai dificile condiții, alături de oameni pe care nu îi cunoaște.

Parcursul său pe Insulă a fost unul scurt, deoarece Diana va părăsi competiția, însă este fericită că și-a creat aici o adevărată familie.  

Diana: Plec cu capul sus de aici dacă nu voi primi o brățară, dar dacă primesc, vă mulțumesc frumos. Dar nu am cerut în mod special.

Cosmin Cernat: Dar tu îți dorești să rămâi, nu?

Diana: Îmi doresc, da, dar nu într-un mod special.

Citește și: Cine este Mădălina, frumoasa concurentă care face în această seară jocurile la "Insula de 1 milion"

Cosmin Cernat: Eu vorbesc despre ce simți tu acolo, în interiorul tău, în momentul acesta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Diana: Mi-aș mai dori să stau. O să-mi fie dor de colegii mei, au fost ca o familie pentru mine, fiecare în parte.

Cosmin Cernat: Dacă pleci, de ce sau de cine o să-ți fie cel mai dor?

Diana: Cel mai dor îmi va fi de Vlădoaia.

Glumesc, de toți îmi va fi la fel de dor.

Cosmin Cernat: Mă bucur că până la urmă ai lăsat garda jos, cum spun eu, în direcția bună și oamenii au văzut exact ceea ce simți și ceea ce ești. Eu am văzut că ești așa când am văzut cât ai luptat. Ai un suflet și o inimă mare.

Diana: Cum am mai zis, mă bucur că v-am cunoscut și pe voi și pe cei din tabăra Nordicilor și pe cei din tabăra Sudicilor, sunteți niște oameni minunați fiecare în parte. A fost o plăcere din partea mea.

Primele declarații ale Dianei, după ce a fost eliminată

Diana a fost luată în brațe la final de prezentatorul Cosmin Cernat și și-a luat rămas bun de la colegii săi. 

„Nu mă așteptam să închei acest experiment social chiar în seara asta, dar așa a fost să fie și asta este. În experimentul acesta am învățat multe chestii despre mine, despre cum sunt cu adevărat, cum e să conviețuiești cu alte persoane. Plec de pe Insula de 1 Milion cu o grămadă de amintire și extraordinar de bogată, consider eu,” a mărturisit Diana.

Citește și: Tudor Andronic, în lacrimi la Insula de 1 milion: „Mi-a zis să nu plec…” Iubitul celebrei actrițe Oana Cârmaciu a izbucnit în lacrimi de dorul fiului său, Filip

Întregul video emoționant în care Diana părăsește Insula de 1 Milion poate fi urmărit aici: