Diana Belbita, emotionanta pana aproape de lacrimi! Ce mesaj a primit de la Anda Adam

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 19 mar 2018, 11:10

Jocul de ieri a fost castigat de Faimosi care au primit astfel dreptul de a intra in posesia unor scrisori de la apropiatii lor.

Probabil cea mai emotionata a fost Diana Belbita: mesajul primit de la buna ei prietena si colega de competitie, Anda Adam, a impresionat-o foarte tare.

Iata ce i-a scris fosta componenta a echipei Faimosilor:

"Draga mea printesa, imi este foarte dor de tine si de voi toti, Faimosii mei! Chiar daca acolo sunteti singuri, asa cum vorbeati acum cateva zile, sa stii ca noi suntem langa tine cu inima in fiecare zi si in fiecare noapte!

"Si regret enorm de tare ca m-am accidentat atat de tare si a trebuit sa parasesc competitia! Nu am vrut sa te las singura! Te iubesc si te imbratisez tare si iti tin pumnii in continuare, pentru ca stiu cat de mult inseamna pentru tine sa demonstrezi ca esti, in orice conjunctura, o campioana! Hai Belbita- Gropita!", a scris Anda Adam.

Iata intreg momentul:

 

 


În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.