Diana Belbita, in lacrimi la EXATLON! Cum a reactionat cand a citit mesajul trimis chiar de iubitul ei, Mirel

Editor Web: Daniela Iliuta Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 07 mar 2018, 14:56

In editia de ieri EXATLON Razboinicii si Faimosii au participat pentru prima oara la un joc cu miza tripla.

Concurentii au luptat pentru casa, masa si, poate cel mai important, sansa de a primi poze si mesaje de sustinere de la cei mai buni prieteni ai lor.

Castigatori au fost Faimosii iar momentul vizionarii mesajelor a fost unul extrem de reusit, cu multe rasete, emotii si chiar lacrimi.

Probabil cea mai impresionata a fost Diana Belbita care a primit doua mesaje: unul de la antrenorul ei si celalalt chiar de la iubitul ei.

"Diana suntem alaturi de voi, iar tot ce faceti voi acolo este extraordinar! Iti uram mult succes in continuare si te asteptam acasa abia la finalul concursului! Familia Kempo este alaturi de tine!", i-a scris Mirel.

"In momentul in care am vazut de la cine e mesajul am lasat reactiile din spatele meu, reactiile colegilor mei, le-am auzit si abia apoi am inceput sa citesc mesajul de la prietenul meu", a spus Diana Belbita.

 


În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.