Diana Bisinicu: "Cand am nascut, sotul meu mi-a facut cel mai frumos cadou" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:10

Diana Bisinicu este o mamica foarte fericita pentru ca a adus pe lume o minunatie de fetita.

 Diana Bisinicu a marturisit pentru Drept la tinta cat este de frumos sa fii mamica si cat de fericita este dupa ce a nascut-o pe cea mica. E uimitor sa fii mamica, la inceput mi-a fost putin greu pentru ca nu stiam ce am de facut, insa m-a invatat o doamna asistenta, iar acum doar eu ma ocup de fetita. Nu las pe nimeni sa se apropie de ea, desi toata lumea este innebunita sa stea in preajma ei, mama, nepotii, bunicile, toti vor sa o tina in brate.
Nici sotul meu nu apuca, ne certam des care sa o tina in brate. 


Diana a recunoscut ca e putin dificil cu orele de alaptat insa nu e o problema atat de majora pentru ea. Face parte din aceasta etapa si m-am obisnuit. Cea mica doarme cu noi in camera. Sotul meu este totpit dupa ea. Abia acum mai reusesc sa plec si eu de acasa sa ma aranjez, in rest stau cu ea tot timpul, a dezvaluit Diana. 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.