Diana Bisinicu si Catalin Andries, nunta cu TRADITII macedonesti! Vezi cum au dansat Paiduska VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 sep 2021, 15:45

In aceasta editie a emisiunii Nunta cu Surprize Andreea Mantea a fost la Mamaia, unde a participat la nunta Dianei Bisinicu si Catalin Andries.

Nasii celor doi au fost chiar Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiunii "Draga mea prietena" si sotul ei. Gabriela Cristea a dezvaluit cum au ajuns cei do sa formeze un cuplu.

 

"Cei doi s-au cunoscut in facultate. Cand si-a dorit el ea era intr-o alta relatie, cand l-a vazut ea el era intr-o alta relatie. La un moment dat insa amandoi au fost liberi si s-au hotarat sa mearga mai departe".

 

La scurt timp dupa ce s-au indragostit a urmat si cererea in casatorie.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

"A vrut sa fie o poveste mai inedita.

S-a dus si a inchiriat niste panouri publicitare foarte mari si spectaculoase din Bucuresti si, la ora respectiva, a aparut textul Diana, vrei sa fii sotia mea? Evident ca ea a cazut pe spate. E adevarat ca mai sunt si machedoni care probabil au strambat din nas insa, stand de vorba cu parintii ei si ai lui, mi-au spus ca sunt foarte fericiti pentru ca ei se iubesc", a mai spus Gabriela Cristea.

 

Nunta celor doi s-a dovedit a fi una cu adevarat speciala, cu foarte multe traditii macedonesti. Astfel, mirii si nasii au imbracat costume traditionale si au dansat Paiduska si Amporera.

 

Vezi in materialul video atasat cum s-au descurcat.