Diana Bulimar, adevarul despre inlocuirea sa cu Larisa Iordache la Olimpiada de la Londra din 2012! "Nu ma asteptam ca dupa acea arena sa iasa tot scandalul acesta!" Iata ce lamuriri au facut cele doua gimnaste despre evenimentul neplacut care le-a marcat

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 apr 2018, 13:35

Diana Bulimar si Larisa Iordache si-au dorit enorm sa lamureasca intreaga situatie prin care au trecut in 2012 si sa puna capat subiectului.

Vizibil marcata de intreaga isterie care s-a declansat in presa imediat dupa arena Exatlon, Diana Bulimar a si-a dorit sa lamureasca totul si astfel sa puna capat subiectului controversat.
Aceasta a marturisit ca a deranjat-o enorm faptul ca Larisa, buna sa prietena a fost pusa la zid in aceste zile si isi doreste enorm ca oamenii sa inteleaga ca intre ele nu a exista niciodata ranchiuna.

"Nu ma asteptam ca dupa acea arena, sa iasa tot scandalul acesta, pentru ca in 2012 s-a stiut! Nu a fost o nedreptate, noi eram copii, am stiut ca antrenorii ne

vor binele si asta a fost alegerea! Larisa a fost pusa la zid, am inteles ca i s-au spus si vorbe urate de cand s-a aflat aceasta veste, ceea ce m-a socat! Sper sa se clarifice si sa inteleaga toata lumea ca eu si Larisa ne intelegem foarte bine, ce a fost la Olimpiada a fost, nici macar atunci nu am fost pe ea suparata!", a spus Diana Bulimar.
 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.