Diana Bulimar, destin FURAT! "Lumea este nedreapta, nu conteaza cat muncesti!" Trebuia sa participe la Olimpiada din 2012, nu Larisa Iordache! Ce au raspuns oficialii Federatiei Romane de Gimnastica

Autor: Daniela Iliuta Editor Web: Silviu Bunea
Actualizat: 28 mar 2018, 19:33
video Foto(4)

Diana Bulimar a dat cartile pe fata si dupa sase ani de la Olimpiada de la Londra, a povestit exact cum i s-a facut o mare nedreptate.

In seara nominalizarilor, in cadrul arenei Exatlon, Diana Bulimar a fost una dintre cei trei concurenti desemnati pentru eliminare de catre colegii lor.
Fosta gimnasta a povestit despre unul dintre cele mai grele si triste momente ale carierei sale.

"Am invatat ca lumea este nedreapta si nu conteaza cat muncesti! Daca este cineva mai bun langa tine ti se poate lua acel dar! Eu am prins o singura Olimpiada, cea de la Londra, in 2012, luasem deja o medalie si ma calificasem, intr-o finala! Din fericire sau din pacate, colega mea, care era mai

buna decat mine, era imediat urmatoarea in clasament si traind in Romania si putand sa se faca unele schimbari, am putut sa merg la doctor sa ma dau accidentata si sa mearga ea in locul meu! Simteam ca sunt moarta, simteam ca am muncit 14 ani in sir pentru acel moment si mi-a fost luat! Era o finala olimpica! Nu stiu daca va puteti da seama! Luptam pentru cea mai importanta medalie din viata lui!", a
spus Diana Bulimar.

Pe de alta parte, Larisa Iordache, aflata in platoul "WOWbiz", a declarat ca nici ea nu s-a simtit deloc bine dupa intamplarea de la Londra din 2012, cand a fost nevoita din anumite motive sa concureze in locul Dianei Bulimar, deoarece si-ar fi dorit sa participe intr-o finala a sa.

Andreea Raducan, presedinta Federatiei Romane de Gimnastica, spune ca nu are niciun fel de informatie despre ce s-a intamplat in urma cu 6 ani si i-a indrumat pe reporterii KANAL D catre Adrian Stoica, presedintele Federatiei de

la acea vreme.

"Habar nu am de asa ceva. Am fost prezent la Londra, dar eram ocupat cu competitia masculina. Nu am auzit nimic despre asa ceva pana acum. Intrebati antrenorii, chiar nu stiu nimic despre treaba asta" ,a declarat, telefonic, Adrian Stoica.

Antrenorul Octavian Belu nu a putut fi contactat telefonic iar antrenoarea Mariana BItang  a transmis ca are nevoie de timp pentru documentarea acestui subiect, pana cand va avea o decizie publica.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.