Diana Bulimar, imaginile groazei! Plina de vanatai si cu ochii umflati! Ce a patit fosta concurenta Exatlon Romania

Author: Diana Tilă
Actualizat: 15 oct 2020, 17:45
Diana Bulimar la Exatlon Romania

Diana Bulimar, fosta concurenta de la Exatlon, si-a pus fanii pe jar cu ultima sa aparitie pe retelele de socializare. Gimnasta a ajuns pe mana medicilor.

Diana Bulimar este una dintre cele mai apreciate și iubite concurente care au fost pana acum la Exatlon. Fosta gimnasta medaliata cu aur a dezvaluit ca a fost nevoita sa treaca printr-o interventie chirurgicala.

Ce a patit fosta concurenta Exatlon Romania 

Diana Bulimar a apelat in urma cu doar o saptamana la o intervenție chirugicala de ordin estetic, la nivelul feței, al nasului mai precis, care i-a lasat urme neasteptate pe chip. 

Fosta concurenta Exatlon Romania și-a facut o rinoplastie. Gimnasta avea o deviatie de sept si a decis sa se opereze pentru a putea respira mai bine. Cu aceasta ocazie, ea a decis sa faca si o interventie estetica.

Recent, Didi a publicat o fotografie in care apare vanata la ochi. De altfel, ea le-a povestit fanilor despre interventie si le-a marturisit totodata ca se simte bine, in ciuda aparentelor.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

”Am fix o saptamana de la operatie, ma simt bine, chiar daca fățuca mea este inca vânătă. Astept cu nerabdare vizita la doctorul Florin Juravle sa-mi spuna daca am fost cuminte! Vă tin la curent!”, a dezvăluit Diana Bulimar pe contul său de Instagram, în timp ce posta într-o poziție extrem de relaxată, semn că se simte bine.

Diana Bulimar a fost medaliata cu aur la gimnastica!

Gimnasta Diana Bulimar a castigat medaliile de aur in finale la barna si sol, respectiv una de bronz la paralele.

”A fost concursul internațional la care părinții mei au fost în sală. Știu că ei aveau locurile în partea opusă față de cum ne aflam noi, cu echipa.

La finalul competiției, l-am văzut pe tata cum aleargă prin sală, pentru a ajunge cât mai aproape de mine, fluturând steagul României. Când a ajuns acolo unde eram eu, aproape că mi s-au tăiat picioarele. Tata plângea ca un copil. Nu se putea stăpâni din plâns. Și acum, când povestesc, îmi dau lacrimile. Să-ti vezi părintele plângând de fericire….wow, ce momente!”, a dezvăluit Diana Bulimar, cu privire la medalia primită la Campionatul European de la Bruxelles, din anul 2012. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.