Diana Bulimar - zero recompense din partea Statului Roman, dupa 19 medalii castigate de-a lungul carierei

Editor Web: Daniela Iliuta Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 28 mar 2018, 18:02

Diana Bulimar nu primeste nici o indemnizatie din partea Statului Roman pentru cariera ei in gimnastica.

Diana Bulimar a socat lumea  atunci cand a povestit la Exatlon ca i-a cedat locul in finala Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, colegei sale, Larisa Iordache, la presiunile unor oficiali romani. Asa se face ca Diana Bulimar a ajuns sa piarda singura ei ocazie de a urca pe podiumul olimpic la un concurs individual. A luat, totusi, un bronz, la proba pe echipe.

Paradoxal, Diana Bulimar nu apare pe lista sportivelor care incaseaza renta viagera din partea Statului.

Concurenta de la Exatlon nu beneficiaza practic de nici un fel de recompensa din partea Ministerului Tineretului si Sportului sau a Federatiei pentru faptul ca si-a sacrificat copilaria si tineretea pana la 21 de ani cand s-a accidentat grav si nu a mai putut sa participe la concursuri de gimnastica. 

Un posibil motiv pentru care se intampla acest lucru este ca Diana Bulimar nu si-a anuntat niciodata in mod oficial retragerea din activitatea sportiva, iar renta viagera se acorda tocmai celor care s-au retras.

Bulimar nu poate beneficia nici de indemnizatia de merit, pentru ca aceasta recompenseaza sportivii in activitate, cu rezultate foarte bune.

Diana Bulimar a strans, de-a lungul carierei: 4 medalii de aur, 7 medalii de argint si 5 de bronz la toate competitiile la care a participat, atat pe echipe cat si individual. 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.