Diana, ceartă teribilă cu Andreea și Kinga! „Ești urâtă! Ești sărăcie!” Tânăra se simte pusă la zid de toate fetele! Aflați până unde va ajunge conflictul lor, joi, 10 noiembrie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Author: Ana Filip
Actualizat: 09 nov 2022, 19:12
Foto(4)

Diana, singură împotriva tuturor! Tânăra va ajunge să se certe teribil cu Andreea și Kinga! Aflați ce se va întâmpla între cele trei concurente!

După ediția de miercuri, marcată de tensiuni teribile iscate între Larisa și Andreea, joi, în Casa iubirii va fi din nou o atmosfera apăsătoare deoarece certurile nu mai contenesc mai ales în rândul fetelor. Astfel, în ediția de mâine, Diana și Kinga vor deschide seria conflictelor și vor ajunge la cuțite. Cea care va deschide un subiect delicat va fi Diana, care a declarat în față tuturor faptul că a aflat că una dintre colegele și, mai precis Kinga, nu o agreează deloc și mai mult decât atât, a aflat că o jignește destul de urat față de alte

concurente. De aici totul va scapă de sub control și ceartă se va amplifică deoarece Andreea și Bianca vor sări în apărea Kingai.

Diana, ceartă teribilă cu Andreea și Kinga! „Ești urâtă! Ești sărăcie!” Tânăra se simte pusă la zid de toate fetele

În ediția de joi, 10 noiembrie, a emisiunii Casa iubirii, în rândul fetelor se că iscă un nou conflict de proporții.

Cele care vor declanșa seria jignirilor vor fi Diana și Kinga. După ce a aflat faptul că este jignită în mod constant de Kinga, în secret, Diana a răbufnit și a venit pregătită să o pună la punct pe colegă ei.

Citește și: Radu, cadou surpriză pentru una dintre fetele din Casa iubirii! „Am văzut că a fost foarte dezamăgită” Iată cum a reacționat Kinga și ce s-a întâmplat în casa fetelor!

Larisa va confirma jignirile aduse de Kinga la adresa Dianei, moment în care se va declanșa un adevărat război. Pe de o parte Diana își va spune doleanțele și ii va reproșa Kingai atitudinea față de ea, iar pe de altă parte, Andreea și Bianca vor încerca să o apere pe Kinga, spre marea surprindere a tuturor.

Larisa: Ești urâtă! Cum ti-a mai zis? Ești sărăcie!

Kinga: Hai gata că deja o dăm în altele! Tu nu ești răutăcioasă?

Diana: Eu n-aș fi nimeni și Kinga e Kinga! În fine... Am suportat-o nu i-am zis nimic! I-am răspuns cu aceeași moneda!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Bianca: Tu o domini mental! O domini pe Diana!

Andreea: Diferența dintre voi două este că Kinga face aceste glume cu aproape toată lumea!

Diana: Eu vin în emisiune și aflu că tu pe mine nu mă suporți! Tu nu știi de bun simt!

Andreea: Sunt vulgară! N-am bun simt!

Diana: Ești! Nu vreau să te jignesc! Nu mă provoca!

Andreea: Da-i Diana! Și așa ai făcut-o până acum, Diana!

Citește și: Exclusiv! De ce s-ar fi despărțit Cristian de noua lui iubită. Ștefania a dat cărțile pe față: "El i-a pus un inel pe deget"