Diana Dumitrescu isi face fetita balerina! "Eu si Ducu ii vom ghida pasii, insa..."

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 nov 2020, 04:20

Diana Dumitrescu si Ducu Ion formeaza un cuplu frumos, unul dintre putinele care nu au fost afectate de scandaluri. Cei doi isi doresc o fetita despre care au declarat ca isi doreasca sa devina balerina.

Diana Dumitrescu si Ducu Ion formeaza un cuplu frumos, unul dintre putinele care nu au fost afectate de scandaluri. Cei doi isi doresc o fetita despre care au declarat ca isi doreasca sa o faca balerina.

Intr-un interviu acordat ziarului Ring, Diana a spus:" Copilul nostru va alege ce meserie isi va dori. Eu si Ducu ii vom ghida pasii, insa deciziile finale ii vor aparţine.
Vom face tot posibilul sa-i oferim cea mai buna educaţie si, foarte important din punctul meu de vedere, vom incerca sa-i fim prieteni, in asa fel incat sa aiba incredere ca poate face absolut tot ce ivi doreste
".

In ceea ce priveste calatoriile, actrita nu s-a declarat impresionata de New York si a marturisit ca Parisul ramane marea ei dragoste.

" New York e un oras foarte frumos in care n-ai cum sa te plictisesti.
Nu m-a impresionat insa atat de mult pe cat ma asteptam. Pentru mine, Parisul va ramane adevarata dragoste, cel puţin pana acum. M-as reintoarce in Paris ori de cate ori as avea ocazi

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.