Diana Maria și-ar fi prevestit moartea înainte cu o săptămână de la atacul ursului! Postarea care i-a șocat pe toți: „Au fost cele mai bune zile din viața mea”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 12 iul 2024, 10:58

Diana a făcut o postare tulburătoare înainte de a muri în ghearele ursului

Sursa: Facebook; Unsplash

Cu doar o săptămână înainte de a fi ucisă de un urs în Munții Bucegi, Diana Maria a postat pe rețelele sociale o melodie ale cărei versuri par, acum, să-i fi prevestit sfârșitul iminent.

În postarea ei, fata de 19 ani atacată de urs a ales o melodie cu o profundă semnificație, ale cărei versuri au captat atenția prietenilor și familiei, după ce și-a pierdut viața într-un mod atât de dramatic pe traseul Jepii Mici, în Bucegi.

Prin ce melodie și-ar fi prevestit Diana Maria moartea

Prin respectivul cântec postat pe rețelele sociale, Diana pare să fi intuit tragedia care o aștepta: „Oh, când mă uit înapoi acum, vara aceea părea să dureze pentru totdeauna.

Și dacă aș avea de ales, da, aș vrea să fiu mereu acolo. Acelea au fost cele mai bune zile din viața mea”.

Tânăra a fost atacată de o ursoaică pe traseul montan Jepii Mici, unde se plimba împreună cu prietenul ei, Olaf. În timpul drumeției. Tânărul a reușit să sune la 112 pentru a cere ajutor, în timp ce Diana fugea disperată de animal. La scurt timp după, și Diana a reușit să sune la 112, însă operatorii de urgență au asistat îngroziți la atac.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul Dianei Maria. Tânăra ar fi murit din altă cauză, potrivit medicilor legiști

Salvamontiștii au intervenit rapid, însă rănile fetei erau prea severe pentru a putea fi salvată. Trupul său a fost găsit la baza unei stânci, iar autoritățile au fost nevoite să împuște ursul pentru a-și proteja echipa de intervenție. În urma autopsiei, s-a aflat că primul atac al ursului nu i-a provocat moartea Dianei Maria.

Ea a suferit răni grave după ce a căzut într-o râpă și s-a rostogolit peste 120 de metri, iar loviturile ulterioare ale ursoaicei i-au adus sfârșitul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Tavi Clonda, schimbare radicală de look. Ce tunsoare a ales artistul și care a fost reacția familiei. “Am ajuns acasă alt om, să vedem ce zic.”

Ce decizie urmează să se ia în Parlament, după ce Diana a fost atacată de urs în Munții Bucegi

Acest incident a fost descris de dispecerii de la 112 și de salvamontiști drept unul dintre cele mai grave din ultimii 10-15 ani. Moartea Dianei nu doar că a zguduit întreaga țară, dar a ridicat și numeroase întrebări despre siguranța pe traseele montane și măsurile de prevenire a atacurilor de animale sălbatice.

Poliția Prahova a deschis două dosare penale: unul pentru ucidere din culpă și celălalt pentru braconaj cinegetic, după ce ursoaica a fost împușcată. În plus, tragedia a readus în discuție problema gestionării populației de urși în România. Luni, 15 iulie, Parlamentul va vota o lege care va permite împușcarea a 500 de urși pe an (în loc de 220), într-o sesiune extraordinară.

Citește și: Ies la lumină detalii tulburătoare în cazul morții Dianei! Care au fost ultimele cuvinte ale tinerei atacate de urs în Bucegi, după ce a sunat la 112

În timp ce asociațiile de vânători susțin necesitatea reducerii numărului de urși pentru a preveni astfel de incidente, ONG-urile de mediu militează pentru protejarea acestor specii. 

 


Rebecca, profund dezamăgită de Antoni! Concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza afirmațiilor jignitoare lansate de fostul ei partener!