Diana Matei și Marian Cleante, poveste de dragoste cu năbădăi: ”A fost foarte arogant și foarte obraznic” Cei doi artiști și-au reînnoit jurămintele la Teo Show

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 28 oct 2022, 09:50

Diana Matei și Marian Cleante, dezvăluiri despre cum a început povestea lor de dragoste în urmă cu 20 de ani. Cei doi și-au reînnoit jurămintele în direct la Teo Show.

Diana Matei și Marian Cleante trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape 20 de ani, însă lucrurile nu au fost prea roz între ei la începutul relației. Artista a dezvăluit că nu a fost deloc atrasă de soțul ei, ba chiar îl considera arogant și foarte obraznic. Cei doi artiști au vorbit în premieră la Teo Show despre relația lor și cum s-au cunoscut în urmă cu două decenii.

Diana Matei și Marian Cleante, poveste de dragoste cu năbădăi: ”A fost foarte arogant și foarte obraznic”

Diana Matei și Marian Cleante s-au cunoscut în urmă cu aproape 20 de ani, pe vremea când artista urma să înceapă colaborarea cu Taraful Cleante. Nu a fost dragoste la prima vedere, însă, în timp, au legat o frumoasă relație bazată pe iubire și respect.

Diana Matei a dezvăluit în cadrul emisiunii Teo Show că nu a fost deloc atrasă de soțul ei, însă după ce l-a cunoscut și au început să colaboreze a descoperit că este o adevărată comoară și nu trebuie să-l piardă.

”Nu m-a atras nimic la început! Nu m-a atras absolult nimic la început, vă spun sincer...Nu mi-a plăcut de el de la bun început, ulterior ne-am cunoscut și am descoperit că este un om minunat și extrem de empatic, extrem de grijului, lucru care m-a cucerit din prima.

Ne-am cunoscut, am colaborat și uite așa am devenit buni prieteni, și devenind foarte buni prieteni, am zis, băi, ăsta e o comoară de ținut”, a declarat Diana Matei.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Diana Matei si Cornel Palade au inhalat heliu si au cantat refrenul unei manele celebre! Iata cum s-au descurcat cei doi!

Diana Matei și Marian Cleante și-au reînnoit jurămintele în direct la Teo Show

Diana Matei și Marian Cleante și-au reînnoit jurămintele în direct la Teo Show, după 19 ani de căsătorie.

”Diana, vrei să te căsătorești cu mine?”, a fost întrebarea lui Marian Cleante.

”Da, acum chiar vreau, acum știu că vreau”, a spus Diana Matei.

”Draga mea, să ne ajute Dumnezeu să fim în continuare ca și acum 20 de ani. La fel de tineri, la fel de frumoși...să ne ajute Dumnezeu să fim sănătoși și fericiți alături de familia pe care am construit-o și pe care o protejăm noi doi”, a mai spus Marian.

Citeste si: Diana Matei, adepta TRATAMENTELOR NATURALE de infrumusetare. A dezvaluit o reteta MINUNE pentru crema de corp hidratanta!