Diana Parvu Si Anca Ciota, cele doua indragite prezentatoare ale rubricii Meteo din cadrul Stirilor Kanal D, s-au implicat in Campania „Mi-e pofta sa fac bine”, alaturi de Fundatia pentru Copii Ronald McDonald

Autor: B.M.
Actualizat: 28 nov 2017, 13:57

Anca Ciota si Diana Parvu, vedetele Kanal D de la rubrica Meteo din cadrul Stirilor Kanal D, au ajuns vineri dimineata, la prima ora, sa dea startul bunei-dispozitii la McDonald’s (Unirii), alaturi de clientii cei mai matinali.

Chiar daca afara vremea nu parea foarte prietenoasa, Diana Parvu si Anca Ciota i-au molipsit cu buna-dispozitie pe cei prezenti. Experienta a devenit astfel una de neuitat pentru toti cei care au calcat vineri, 24 noiembrie, pragul McDonald’s (Unirii), mai ales ca intreaga actiune a avut ca scop strangerea de fonduri foarte utile pentru famiile copiilor internati pentru tratamente pe termen lung, in diferite spitale din tara.

”Ne-am simtit minunat alaturi de clientii McDonald’s, a fost si pentru noi o experienta unica.

Ma bucur enorm ca oamenii se implica in a ajuta copiii care au nevoie de sprijin”, a spus Anca Ciota.

„Am servit clientii, i-am informat despre campania <Mi-e pofta sa fac bine> si am obtinut donatii, am povestit o multime de lucruri. A fost o dimineata perfecta! Sunt fericita ca pot contribui la binele unor copii si al familiilor acestora, care au atata nevoie de ajutorul nostru”, a adaugat Diana Parvu.

Cele doua vedete Kanal D au venit astfel in sprijinul campaniei de strangere de fonduri „Mi-e pofta sa fac bine”, la invitatia Fundatiei pentru Copii Ronald McDoanld care are ca scop principal strangerea de fonduri pentru construirea urmatoarelor doua Case si pentru sustinerea celor doua Case Ronald McDonald din Bucuresti si Timisoara.

Casele construite prin intermediul Fundatiei ofera cazare gratuita si toate conditiile necesare parintilor ai caror copii sunt internati in spitale pentru tratamente pe termen lung.

Astfel, pe toata durata tratamentului, parintii pot fi aproape de copiii lor, pentru a le oferi toata sustinerea si dragostea.

In cei 19 ani de cand activeaza in Romania, Fundatia pentru Copii Ronald McDonald a sprijinit peste 17.000 de familii in cele doua „Case departe de casa” construite in Bucuresti (in curtea Spitalului Grigore Alexandrescu) si in Timisoara (in curtea Spitalului Louis Ţurcanu). In prezent Fundatia se pregateste pentru construirea a doua noi Case Ronald McDonald.

Persoane publice, parteneri, angajati si clienti McDonald’s au devenit inca o data purtatori ai mesajului ”Mi-e pofta sa fac bine” pentru a sustine cauza Fundatiei.

In fiecare zi, clientii McDonald’s pot sustine cauza Fundatiei si pot dona in cutiile special amplasate la casele de marcat din restaurante sau pot alege sa doneze o suma in plus atunci cand isi comanda produse de la McDonald’s, precizand lucratorului de la casa de marcat ca vor sa doneze pentru Fundatia pentru Copii Ronald McDonald.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.