Diana pusă la zid în Casa iubirii! Fetele cred că tânăra ar avea încă legătură cu fostul ei iubit! „Nu era o discuție amoroasă” Iată cum s-a apărat Diana și ce detalii neașteptate au ieșit la iveală despre ea! 

Author: Ana Filip
Actualizat: 04 iul 2023, 03:50

Diana, cea mai nouă concurentă din Casa iubirii, a fost pusă la zid în ediția de astăzi deoarece colegele ei cred că tânăra ar mai păstra încă legătura cu fostul ei iubit. 

Deși în cea mai recentă Gala a emisiunii Casa iubirii nu a fost eliminat niciun concurent, atmosfera a continuat să fie una tensionată atât în rândul fetelor cât și în grupul băieților, deoarece presiunea apropierii de marea finală apasă din ce în ce mai mult pe umerii concurenților rămași în competiție.  

Diana pusă la zid în Casa iubirii! Fetele cred că tânăra ar avea încă legătură cu fostul ei iubit! „Nu era o discuție amoroasă” 

În ediția de marți, s-au iscat noi momente tensionate între Andreea și Emanuel, care încă mai încearcă să mai dea o șansă relației lor și pe de altă parte, s-a declanșat un scandal de proporții în casă fetelor, acolo unde Diana, cea mai nouă concurență a fost pusă la zid de către colegele ei, care i-au reproșat faptul că se vede încă în afară emisiunii cu fostul ei iubit. 

Astăzi in Casa iubirii, Andreea a încercat din nou să deschidă subiectul despre relația ei cu Emanuel, dorindu-și enorm să îl determine pe tânăr să se mai gândească la posibilitatea de a mai acordă o șansă relației lor.  

Cei doi concurenți, Emanuel și Andreea s-au apropiat repede deoarece au simțit încă din prima clipă o atracție puternică însă la scurt timp, au ieșit la iveală zvonuri neașteptate despre trecutul tumultos al Andreei.

Iar în cele din urmă Emanuel a decis să pună punct relației lor. De curând, tânărul a recunoscut că își dorește să o cunoască mai bine pe Diana, cea mai nouă concurență, iar Andreea a început să fiarbă de gelozie. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În ediția de astăzi, Diana a fost pusă la zid de către colegele sale, care au dezvăluit în față tuturor faptul că tânăra continuă să se vadă cu fostul ei iubit în afară emisiunii.

Cei doi ar fi fost surprinși la o terasă, unde au discutat ceva timp și păreau destul de apropiați încă. Pe de altă parte, Diana a încercat din răsputeri să se apere subliniind că nu este nimic adevărat din ceea ce s-a spus despre ea și că acea întâlnire a fost una amicală.

Citeste si: Andreea speră la o împăcare cu Emanuel, însă el nu este la asentiment cu ea:”Cred că între mine și Emanuel nu s-a consumat ce trebuia să se consume” 

Citeste si: Exclusiv! Xenia a recunoscut că George a jucat la două capete: "El mi-a afirmat acest lucru în club, era culmea să îi spună Mariei că nu e adevărat"

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.