Diana Roman a debutat in teatru la varsta de 5 ani

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 16 iul 2022, 19:30

Pentru ca tatal sau este directorul teatrului “Anton Pann“ din Ramnicu Valcea (Adrian Roman, de profesie regizor, n.r.), Diana a crescut, la propriu, pe scena.

Am copilarit in teatru, printre fustele actritelor nici nu am conceput sa fac altceva. Am debutat la 5 ani intr-un spectacol profesionist, am avut, copil fiind, cateva roluri episodice. Cand am dat la facultate, tatal meu, cunoscand breasla, mi-a zis: <>”, a declarat tanara actrita.

/>
Diana Roman a absolvit anul trecut UNATC, la clasa profesorului Adrian Titieni. In prezent este in anul I la master. Diana Roman o interpreteaza pe Toni, fiica profesorului Tinel (Catalin Catoiu), in serialul de comedie “Fetele lu’ dom’ Profesor”, care va debuta pe 12 martie, la Kanal D.

 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

>”, a declarat tanara actrita.



Diana Roman a absolvit anul trecut UNATC, la clasa profesorului Adrian Titieni. In prezent este in anul I la master. Diana Roman o interpreteaza pe Toni, fiica profesorului Tinel (Catalin Catoiu), in serialul de comedie “ Fetele lu’ dom’ Profesor ”, care va debuta pe 12 martie, la Kanal D.

 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta