Diana Șoșoacă îi dă bătăi de cap lui Iohannis: Refuză să facă testul Covid înainte de consultări!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 19 iul 2022, 04:05
Klaus Iohannis și Diana Șoșoacă
Sursa: playtech.ro

Președintele României, Klaus Iohannis, primește astăzi, la Palatul Cotroceni, delegațiile partidelor parlamentare.

Iohannis a invitat la Palatul Cotroceni partidele parlamentare, pentru discuții în vederea formării viitorului guvern. La consultări va participa și Alianța pentru Unirea Românilor (AUR). Printre membrii delegației AUR se numără și Diana Șoșoacă, care a fost aleasă senator la alegerile parlamentare 2020.

Diana Șoșoacă este unul dintre cei mai controversați și mediatizați politicieni români din ultima vreme. De profesie avocat, Diana Șoșoacă a devenit o adevărată celebritate pe internet în timpul campaniei electorale, prin mesajele ei conspiraționiste legate de Covid-19 și prin atacurile la guvernul PNL de atunci.

“Este un abator pentru români. Romexpo, Leţcani, Ana Aslan şi toate celelalte spitale modulare construite de ăştia şi spitalul ăla construit de nu ştiu ce mare hipermarket -toate astea sunt abatoare ale poporului român, pentru că acolo se va face vaccinarea forţată. De aceea sunt goale. Ne vor lua pe sus”, spunea Diana Șoșoacă pe 5 decembrie, cu o zi înainte de alegerile parlamentare.

“Domnule Iohannis, hai că spun eu ce vrei să faci, ca să ştie tot poporul român. Dacă noi nu intrăm în Parlament, aveţi cuvântul meu de onoare, cred că va trebui să luptăm la baionetă cu ăştia. Pentru că ne vor lua pe sus. Deci toată legislaţia pe care ei vor să o pună acum în aplicare, este să ne facă.. Ca la abator. Duci vitele la abator, la moarte(...)

Iar dacă veţi vedea vreodată că Iohannis cu Orban şi cu toţi ăştia se vaccinează, Arafat şi Tătaru, să ştiţi că ăla nu e acelaşi vaccin pe care ni-l aplică nouă!! Să fiţi foarte siguri!! Uite, vă spun eu(...)

Noi suntem ţară experimentală a vaccinurilor. S-a semnat anul trecut, şi noi, şi Italia. Ne-au vândut ăştia ca pe nişte vite. Ascultaţi-mă ce vă spun: România în momentul ăsta este abator.

Abator de oameni. S-a semnat anul trecut că noi suntem ţară experimentală pentru tratamente medicale şi vaccinuri. Păi, da, să se testeze să fie experiment domnul Iohannis, că şi-aşa este cel mai negru experiment al României. Sper să scăpăm odată de nemernicii ăştia. Nu se poate aşa ceva”, spunea Diana Șoșoacă într-un clip intens distribuit pe rețelele de socializare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Diana Șoșoacă vs Klaus Iohannis: senatoarea AUR refuză să poarte mască!

Diana Șoșoacă a anunțat că refuză să facă testul Covid înainte de întâlnirea cu președintele României, Klaus Iohannis.

„Să organizeze aceste consultări într-un cadru medical specializat. Să-şi ia un costum special. Eu nu-mi fac acest test Covid-19. Nu mă poate nimeni obliga să-l fac. Este poziţia mea.

N-am ştiut de acest test. Eu resping categoric să se efectueze un test pe mine şi invoc Legea drepturilor pacientului nr. 46/2003 şi Convenţia de la Oviedo. Nu consimt la asemenea test.

Domnul preşedinte Iohannis să facă consultările online dacă se teme. Singurul virus pe care îl putem transmite e virusul patriotic”, a declarat Diana Şoşoacă la România TV.

Din partea AUR vor participa la consultările de la Palatul Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis co-președinții AUR George Simion și Claudiu Târziu, Ringo Dămureanu, Dan Tănasă şi Diana Şoşoacă. AUR a obținut la alegerile din decembrie circa 9% din voturile românilor atât la Senat, cât și la Camera Deputaților.

Citeste si: Cine este, de fapt, în spatele partidului AUR, surpriza alegerilor parlamentare 2020

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.