Diana Șoșoacă, îngropată în zăpadă și pusă de tatăl ei să facă băi cu apă rece: „Stăteam și câte 2 ore și jumătate” De ce avea parte de un astfel de tratament

Author: Amalia Georgescu

Diana Șoșoacă, dezvăluiri despre relația cu tatăl ei 

Sursa: Captură KANAL D

Diana Șoșoacă a dezvăluit la „40 de întrebări cu Denise Rifai” că a avut o relație specială cu tatăl ei. Ce se întâmpla în timpul vacanțelor și de ce era îngropată în zăpadă și pusă să facă baie în apa rece de izvor?

Părinții Dianei Șoșoacă s-au despărțit pe vremea când ea era doar un copil, dar cu toate acestea, senatoarea își amintește că a avut o relație frumoasă și foarte strânsă cu tatăl ei. Senatoarea a povestit că tatăl ei folosea metode destul de dure pentru a o „căli” și pentru a-i întări organismul, dar că nu regretă nimic din ceea ce a trăit în copilărie.

Antrenamente dure pentru Diana Șoșoacă în copilărie

Diana Șoșoacă își petrecerea vacanțele cu tatăl ei, părinții fiind divorțați, astfel că profitau din plin de fiecare moment împreună. Senatoarea a confirmat că tatăl ei apela la antrenamente dure pentru a o transforma într-o femeie puternică. Astfel, vara, Diana Șoșoacă își amintește că făcea baie în apa rece de izvor, acolo unde stătea chiar și 2 ore și jumătate.

Iarna, senatoarea era îngropată în zăpadă, dar recunoaște că nu putea rezista prea mult și asta din cauza frigului.

Deși sunt antrenamente potrivite mai degrabă pentru soldați, senatoarea Diana Șoșoacă a subliniat că nu regretă nimic din ceea ce a trăit, considerând că toate aceste lucruri au pregătit-o, de fapt, pentru viață. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Eu stăteam foarte puțin pentru că mi se făcea frig, dar el stătea și câte o oră, o oră și jumătate. Vara făceam acele băi, stăteam câte 2 ore, 2 ore și jumătate, la 7 dimineața, în apa de izvor. Apa de izvor este foarte rece, cumplit de rece. Mă călea, probabil că avea el niște viziuni cu ce se va întâmpla în lumea asta. Nu știu, eu nu prea am văzut oameni care să aibă o viață ușoară, nici măcar miliardarii nu cred că au o viață ușoară.

Nu îi invidiez. Am avut destul de mulți clienți miliardari pe care nu o să îi invidiez niciodată pentru că nu au fost niciodată fericiți, din păcate.” a povestit Diana Șoșoacă la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.  

Citeste si: Diana Sosoaca, duminica, de la ora 22:30, la “40 de intrebari cu Denise Rifai”

Diana Șoșoacă: „Noi nu mai avem bărbați în ziua de azi”

Diana Șoșoacă este de părere că orice copil ar trebui să fie educat astfel încât să înțeleagă că există și situații ceva mai dificile care trebuie gestionate. Protecția excesivă pe care părinții o oferă copiilor nu este privită cu ochi buni de Diana Șoșoacă, aceasta criticând dur felul în care noile generații de părinți își educă copiii.

„Pe mine m-au călit acele momente, mi-au prins foarte bine și cred că orice copil ar trebui să învețe și părinții ar trebui să îl călească pentru că imaginile pe care le văd acum în parcuri, să

nu lași copilul să se murdărească, să cadă, să îl pupi dacă îl vezi pe jos, creează, de fapt, niște personaje fără pic de curaj. Noi nu prea mai avem bărbați în ziua de azi. Suntem la moda cu bărbați cu tocuri, fardați. Familia greșește, îi cocoloșește prea mult pe copii și cred că prea multe pofte nu prea sunt ok. Bărbatul e bărbat.”,  a povestit Diana Șoșoacă.

Citeste si: Senatoarea Diana Șoșoacă, declarații fără precedent după scandaul în care a fost implicată: Dețin informații care ar putea distruge o parte din NATO și jumătate din Uniunea Europeană

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.