Diana, tânăra ucisă de soț cu toporul, a fost înmormântată de ziua copilului ei: „Ea de sus te veghează și va avea grijă de tine”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 27 iul 2024, 12:27

Diana a fost condusă vineri, 26 iulie, pe ultimul drum

Sursa: Facebook/Spynews

Diana, tânăra în vârstă de 25 de ani din Buzău, ucisă cu brutalitate de soțul ei, a fost înmormântată vineri, chiar de ziua de naștere a copilului ei.

Tragedia în urma căreia Diana și-a pierdut viața a avut loc în Vadu Pașii, unde partenerul său de viață, omul care trebuia să îi fie alături la bine și la greu, a atacat-o cu un topor și a ucis-o. 

Citește și: „Luase și copilul să îl omoare” Detalii înfiorătoare despre crima de la Buzău! Bărbatul care și-a ucis soția din gelozie ar fi intenționat să-l omoare și pe copil

Diana a fost înmormântată de ziua copilului ei

Ziua de vineri a fost una tristă în Vadu Pașii. Străzile au fost pline de oameni care au venit să își ia rămas bun de la Diana. Peste 200 de persoane au fost prezente la ceremonie: rude, prieteni, vecini și alți cunoscuți care o respectau și apreciau. Funeraliile au început în jurul prânzului, transformând o zi care ar fi trebuit să fie plină de bucurie într-o zi de doliu profund.

În mod tragic, înmormântarea a avut loc în ziua în care fiul Dianei împlinea doi ani. Nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie, mai ales că tânăra părea să aibă o căsnicie fericită. Cu toate acestea, soțul ei a comis actul violent, lăsând în urmă o familie îndurerată și un copil orfan.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

„La mulți ani fericiți, inimioara lu Didi. Ești cel mai minunat copil, îți doresc o viață senină și frumoasă, plină de fericire, micuțul meu. Astăzi, 2 anișori de când ai venit pe lume și ai bucurat sufletele tuturor. Noi și bunicuțele tale îți promitem că îți vom fi alături toată viața și îți vom oferi cea mai frumoasă copilărie. Te rugăm să ne ierți că nu am putut face ceva pentru mămica ta, dar ea de sus te veghează și va avea grija de tine.

La mulți ani, minune de copil! Te iubește Didi a ta mult de tot”, a scris o prietenă de-a victimei pe Facebook.

Diana și soțul ei păreau un cuplu fericit

Deși pe rețelele sociale pozau în cuplul ideal, realitatea a fost una cruntă. Gelos din cauza faptului că Diana ar fi vrut să plece la muncă pe litoral, soțul a atacat-o mortal cu un topor.

Citește și: Mesajul public postat de criminalul din Buzău înainte să îsi ucidă soția cu toporul: „Fiecare zi alături de tine e o binecuvântare” Întreaga comunitate este în stare de șoc

Și mai crunt a fost faptul că fiul celor doi, un băiețel în vârstă de doi anișori, a luat parte la cumplita tragedie. 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.