Dianna Rotaru despre Mihai Mitoseru: "Va fi un tata grijuliu!"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 iul 2018, 12:01
video Foto(5)

Mihai Mitoseru, prezentatorul emisiunii "Se striga darul!, a sarbatorit recent implinirea a 43 de ani alaturi de cei mai dragi si apropiati prieteni, intr-un club din Bucuresti.

Dianna Rotaru, colega sa de prezentare nu i-a putut fi alaturi dar a tinut sa ii faca o urare speciala, direct din Mamaia, unde se afla pentru cateva zile alaturi de iubitul ei.


"Mi-a parut tare rau ca n-am putut sa ii fiu alaturi, dar am tinut neaparat sa ii fac o urare prin videocall. I-am cantat la multi ani si i-am urat sa aiba un copil cat mai curand.
Cred ca va fi un super tatic, l-am vazut la nunti cat de jucaus si ce lipici are la copii. Este foarte dragalas si sunt convinsa ca va fi un tata minunat si grijuliu", spune frumoasa basarabeanca.


Mai mult Dianna Rotaru este convinsa ca indragitul prezentator va fi tata de fata si asteapta cu nerabdare sa il vada in acest rol, mai ales atunci cand vor trece anii si vor aparea la usa pretendentii si crede cu tarie ca Mihai se va imprieteni foarte repede cu acestia.

"Ii va pune la toate incercarile din lume, va avea fel de fel de provocari si de teste pentru ei, exact cum face si cu mine la filmarile pentru <<Se striga darul>>. Nu oricine va fi demn de familia Mitoseru", spune amuzata Dianna Rotaru.
Pe cei doi prezentatori ii puteti vedea in fiecare sambata, incepand cu ora 20.00, in emisiunea "Se striga darul!", la Kanal D.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.