Dieta Adele: cum sa slabesti 3.5 kilograme in 7 zile

Author: B.M.
Actualizat: 26 ian 2021, 09:35
Adele

Cum slabesti rapid cu dieta Adele sau dieta SirtFood: pierzi cel putin 3.5 kilograme in 7 zile.

Celebra cantareata Adele a socat pe toata lumea dupa ce, recent, a postat pe contul ei de Instagram o fotografie in care isi afiseaza noul fizic.

Artista a slabit considerabil in aceasta perioada de izolare, aproape 45 de kilograme, si este de nerecunoscut. Imbracata intr-o rochie neagra, care ii pune in evidenta talia si picioarele, Adele arata ca o femeie care nu pare sa fi avut vreodata probleme cu greutatea.

Artista a marturisit anterior ca urmeaza dieta Sirtfood, bazata pe ciocolata si cafea, si ca face pilates intensiv.

Citeste si: Alcool metilic: utilizare si contraindicatii. Cum deosebesti alcoolul metilic de alcoolul etilic

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Dieta Adele sau dieta SirtFood: cum se tine dieta Adele

Dieta Adele, sau dieta SirtFood se tine in doua faze de cate 7 zile fiecare. Prima faza este impartita in doua: in primele trei zile se consuma cate 1.000 de calorii pe zi, iar in ultimele patru zile se consuma cate 1.500 de calorii pe zi.

Cei care au tinut aceasta dieta sustin ca, in doar 7 zile, slabesc pana la 3.5

kilograme sau chiar mai mult. A doua faza tine tot 7 zile si este considerata a fi o faza de intretinere, in care procesul de slabire continua, iar organismul se adapteaza in continuare noului stil de viata.

Citeste si: REȚETA SUPREMĂ DE SLĂBIT: celebra dietă cu supă de varză

Dieta Adele sau dieta SirtFood: ce mancare se poate consuma

In dieta Adele pot fi consumate alimente bogate in compusi chimici care pot activa sirtuina, o substanta care creste rata metabolismului, masa musculara si arderea grasimilor.

Iata cateva alimente care pot fi consumate fara probleme in dieta Adele sau dieta SirtFood: mere, citrice, patrunjel, capere, coacaze, ceai verde, soia, capsune, tumeric, ulei de masline, ceapa rosie, rucola, kale, vin rosu, ciocolata neagra si cafea.

Citeste si: Nu reușești să slăbești nicicum? Vezi, poate faci și tu aceste greșeli

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.