Dieta daneza sau cum slabeati pana la 6-7 kg in 13 zile – Meniul, pas cu pas!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 ian 2019, 15:46

Dieta daneză este o dieta severa cu a alimentatie restrictiva care poate fi reluata la fiecare şase luni fără a destabiliza metabolismul, susţin specialistii în nutriţie.

Potrivit specialiştilor, această cură promite pierderea a şapte kilograme pe săptămână.

Dieta daneza dureaza 13 zile si garanteaza pierderea a 9-12 kilograme insa pentru că este săraca în kilocalorii, persoanele care doresc să ţină acesta dieta au nevoie de acordul medicului înainte de a urma dieta.

 

Rezultatele dietei daneze variaza de la persoana la alta – in functie de modul de reactie al fiecarui organism la diferite mancaruri.

 

Cura de slabire prin dieta daneza este un bun inceput pentru o schimbare majora de stil de viata si alimentatie. Sportul si plimbarile in aer liber sunt o forma foarte recomandata de suport a dietei daneze.

Citeste si: Top 3 femei din zodiac care ofera cele mai "fierbinti" partide de sex

 

Dieta daneza – program 13 zile

 

Ziua 1

La micul dejun se bea o ceaşcă de cafea îndulcită cu un cub de zahăr. La pranz se mananca două ouă fierte impreuna cu 380 grame de spanac şi o roşie. Cina va fi compusa din 200 de grame de friptură de vită sau focă precum şi o salată verde proaspata cu ulei de masline şi zeamă de lămâie.

 

Ziua 2

Pentru cei care urmeaza dieta daneza la micul dejun se recomandă aceeasi ceaşcă de cafea îndulcită cu un cub de zahăr. Pranzul va consta in 250 de grame de şuncă şi un iaurt cu continut scazut de grasime(preferabil fara aditivi artificiali). Cina va fi compusa din acelaşi meniu ca în ziua precedentă.

Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.