Trebuie sa consumi fructe fara coaja, in special cele diuretice: mere, pepene galben, portocale, piersici, pere, pepene, irese, prune, caise, portocale, scrie CuraDeMiere.ro
Luni
Mic dejun: o cafea cu lapte, fara zahar, 2 fructe (200 g).
Pranz: 200 g de legume gatite la vapori cu o lingura de ulei de masline, 50 g de merluciu la gratar, 50 g de sunca presata, jumatate de cartof la gratar, un fruct (100g).
Gustare: un pahar de lapte sau un iaurt slab, 2 fructe (200 g).
Cina: 200 g de legume cu o lingura de ulei de masline, dorada la vapori cu lamaie.
Inainte de a te culca: 2 fructe.
Marti
Mic dejun: o cafea cu lapte, fara zahar, doua fructe.
Pranz: o salta verde cu rosii si o lingurita de ulei de masline, lamaie sau otet, 100 g de pui la gratar si 40 g de orez, un fruct.
Gustare: un pahar de lapte sau un iaurt degresat, 2 fructe.
Cina: 200 g de spanac cu o lingura de ulei de masline, 50 g de merluciu la gratar.
Inainte de a te culca: 2 fructe.
Cititi continuarea pe kfetele.ro