Dieta dupa Sarbatori! Ce trebuie sa mananci ca sa topesti rapid kilogramele in plus

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 14 iul 2022, 06:40

Dupa mesele bogate de Sarbatori, cea mai indicata este o dieta fara prea multi carbohidrati, cu multe proteine si fara zahar. Iata ce trebuie sa faci pentru a scapa rapid de kilogramele in plus:

Daca nu cunosti valoarea nutritionala a alimentelor pe care le mananci, nu te astepta sa consumi fix 1.200 de calorii pe zi. Asa ca uita-te la etichete si nu depasi obiectivul tau.

Pentru a reusi trebuie sa iei un mic dejun usor, care sa contina cereale, paine prajita, oua fierte sau un sandvis cu rosii. Bea lapte degresat, suc natural sau apa. Intotdeauna consuma cerealele cu lapte degresat.

La pranz poti opta pentru o salata cu dressing scazut in grasime. Pe de alta parte te poti orienta catre un sandvis din paine integrala si cu ton, iar la desert serveste un fruct. Nu adauga maioneza sandvisului pentru ca iti dai calculul peste cap.

Cina trebuie sa fie un echilibru intre carne, legume si fructe. Asta inseamna ca pe langa o friptura la gratar, poti consuma o ceasca de fructe sau o salata cu dressing scazut in grasime.

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.